Gallerian / Västernorrland / Kalaskulan UF

Kalaskulan UF

E-postadress: elinnilsson.uf@gmail.com
Telefonnummer: 0727121204
Sport & fritid
Skola: Nordvikskolan
Region: Västernorrland
Typ: Sport & fritid

Om Kalaskulan UF

Affärsidé
Kalaskulan hjälper företag och privatperson att anordna event och kalas. Utklädd till en figur och lekledare tillsammans med en egenbygd fiskdamm är precis vad kalaset/eventet behöver.
Produkt
Kalaskulan hjälper dig som privatperson eller företag att anordna och styra upp event av olika slag. Kalaskulan kan även hjälpa till på kalas och event genom att vara lekledare, fiskdamm, komma på besök som en utklädd figur och mycket mer. Det passar perfekt för barnkalas, event, förskolors temadagar och andra roliga tillställningar. Eller varför inte delta med erat företag på Kalaskulans egna event.

Utvalda UF företag i Västernorrland

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!