Gallerian / Västmanland / SAFE 4 DAYS UF

SAFE 4 DAYS UF

E-postadress: safe4daysuf@gmail.com
Hus & hem
Skola: Thoren Business School Västerås
Region: Västmanland
Typ: Hus & hem

Om SAFE 4 DAYS UF

Affärsidé
Våran affärsidé är utvecklad utifrån MSBs rekommendationer för hemberedskap. Vår produkt är ett hemberedskaps-kit i form av en krislåda som innehåller mat och förnödenheter för 4 dagar så kunden ska ha den beredskap som krävs för att kunna klara en kris. Vår krislåda kommer även att innehålla ett antal broschyrer som vad man kan tänka på när vi står inför en kris samt hur man enklare kan behålla lugnet i familjen. Vårt företag vill inte bara skapa en trygghet för de hushåll som köpt den utan vill även att produkter är hållbar utifrån flera perspektiv och bidrar till en mer hållbar utveckling.
Produkt
Vi i SAFE 4 DAYS UF säljer produkter som ska kunna underlätta ifall det oväntade händer som en kris eller ett krig. Det som går att köpa är en krislåda som är gjord för att man ska kunna klara sig i fyra dygn med mat och möjlighet att kunna rengöra 10 liter vatten. Samt kommer produkten att innehålla en tändare, värmeljus, broschyrer om hur man pratar med barn till exempelvis samt att man kan köpa till extra innehåll.

Utvalda UF företag i Västmanland

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!