Gallerian / Västmanland / Spark UF

Spark UF

E-postadress: Sparkufabb@gmail.com
Hus & hem
Skola: ABB Gymnasiet Västerås
Region: Västmanland
Typ: Hus & hem

Om Spark UF

Affärsidé
Spark UF tillverkar miljövänliga, estetiska braständare av tallkottar. Produkten är perfekt för den som tycker om att elda i kaminen en ruggig höstdag eller har ett miljö och estetiskt tänk.
Produkt
Den miljövänliga braständaren från Spark UF kan användas både till braskaminen och grillen och är tillverkad av handplockade tallkottar och restprodukter från stadens kyrkor, hem och hus. Med denna produkt vill vi minska användandet av de onaturliga tändpåsarna som innehåller paraffin samt uppmana svenska hem att värma sina hus själva för att värna om vår energibrist. Våra braständare är stilrena och gör sig fina i jutepåsen bredvid braskaminen.

Utvalda UF företag i Västmanland

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!