8 tävlingar avgörs på mässan

Den 11 mars så kommer över 100 personer från näringslivet att kora bland annat Årets Innovation och Årets Hantverkare. Vi har också en ny tävling för i år, där 5 vinnare får ta emot ett stipendium värt 15 000 kr. Så här går det till!

2019-02-28

Göteborg

 

Under UF-mässan, Entreprenörskap på riktigt 2019, deltar över 340 UF-företag och 1300 gymnasieelever. Många av dessa är med och tävlar. Totalt 16 tävlingar arrangeras varav åtta av dessa avgörs på mässgolvet den 11 mars. I juryn engagerar vi näringslivet och över 100 personer deltar i juryarbetet för att utse Göteborgs vassaste UF-företag. Nedan hittar du de tävlingar som avgörs på mässan: 

Tävling: Årets Vara Tävlingsvärd: Business Region Göteborg 

Tävling: Årets Tjänst Tävlingsvärd: SEB

Tävling: Årets Innovation Tävlingsvärd: Göteborgs Stads Parkering

Tävling: Årets Hantverkare Tävlingsvärd: Företagarna

Ny tävling!  

Årets tävlingsnyhet är ALUMNIPRISET. Det är en individuell tävling där alla utställande elever har möjlighet att vinna ett stipendium till Emax Sverige 2019, till ett värde av 15 000kr. Tävlingen syftar till att lyfta de elever som under UF-året har visat en stark drivkraft och ett genuint intresse för entreprenörskap.

Det enda kravet för att delta är man behöver logga in på www.ungforetagsamhet.se och bocka i att man vill gå med i UF alumni.  Lycka till! 

Läs mer om hur tävlingen går till här

Andra tävlingar som avgörs på mässan är Årets UF-företag, Årets Säljare och Årets Monter. Vinnarna presenteras under prisutdelningen i Kongresshallen den 11 mars.

Nyheter

 • ALUMNIREPORTAGET - MARGARETHA LANGUEVILLE

  Östergötland I år genomför över 31 000 gymnasieungdomar Ung företagsamhets processutbildning. Dessa elever är fördelade på 9 635 UF-företag över hela Sverige. Sedan starten 1980 har Ung företagsamhet utbildat över 420 000 ungdomar genom processutbildningen UF-företagande. En av de första var Margaretha Langueville.
 • Sök till UF alumnis nationella kommunikationsteam

  Sverige Har du ett brinnande intresse för UF alumni och kommunikation? Sök till det nationella kommunikationsteamet 2019/2020.
 • Vinn 50 000 kr!

  Göteborg Har du drivit UF-företag? Då har du chans att vinna J Christer Ericssons entreprenörspris på hela 50 000kr. Det är fjärde gången som vi, tillsammans med JCE Group, delar ut priset för att främja unga företagare. Ansök senast 16 juni! Läs mer här
 • UF alumni Skåne söker nya medlemmar till styrgruppen

  Skåne UF alumni Skåne söker nu nya medlemmar som en gång drivit UF-företag till den regionala styrgruppen! Vill du utvecklas som person, få inspiration och knyta värdefulla kontakter? Då ska du söka!
 • Alumnireportaget - Hamza Mostafa

  Östergötland Den 24 april mottog två östgötska UF-alumner stipendiet Kompassrosen. En av dem var Hamza Mostafa som prisas för sitt värdebaserade ledarskap. Stipendiet delades ut på Kungliga slottet av ingen mindre än H.M Konungen.