NoDoubts om förstaplatsen

Det fanns inga tvivel kring årets vinnare av J Christer Ericssons entreprenörspris. Stipendiet på 50 000kr gick till NoDoubts i samband med Startup 2018.

2018-10-03

Göteborg

 

Det är tredje gången som Ung Företagsamhet Göteborg, tillsammans med JCE Group, delar ut stipendiet på hela 50 000kr. Stipendiet har skapats för att stärka och uppmuntra unga företagare. UF-alumner och förra årets UF-företagare har kunnat ansöka om stipendiet. Med ett starkt startfält och efter en lång urvalsprocess presenterades tillslut vinnarna i en fullsatt Kongresshall i samband med Startup 2018.  

Markus Lundborg och Gustaf Bålström stod tillslut som vinnare med sitt företag NoDoubts. NoDoubts erbjuder nyttiga, veganska livsmedel som exempelvis proteinbars och proteinshakes. På varje produkt finns det dessutom inspirerande citat som motiverar kunden att tro på sig själv.

Företaget är i uppstarten och planerar att inom kort kunna lansera sina produkter på marknaden. En process som prispengarna kommer underlätta. Killarna har båda drivit UF-företag, men inte tillsammans. De har hittat varandra genom idrotten då de är elitsatsande friidrottare och det var också här som grunden till NoDoubts startade – goda, nyttiga, veganska livsmedel till personer med en hälsosam, idrottslig och prestationsinriktad livsstil. Vill du följa killarnas resa? Följ dem på instagram och facebook

Stort grattis till NoDoubts och tack till JCE Group!

 

Om J Christer Ericssons Entreprenörspris

Stipendiet delas ut till UF-alumner mellan 18–25 år som har viljan att driva företag.  För att ansöka behöver du ha en affärsidé eller driva bolag. I juni 2019 kan alumner och årets UF-företagare ansöka om stipendiet. Läs mer om stipendiet här

Om JCE Group

JCE Group är ett internationellt investmentbolag med säte i Göteborg som grundades av J Christer Ericsson. Christer var en av Göteborgs mest framstående entreprenörer. Läs mer om JCE Group

Nyheter

 • UF alumni söker jurymedlemmar

  Västerbotten UF alumni Västerbotten söker UF alumner som vill delta som jurymedlemmar på mässan Entreprenörskap på riktigt 2019 samt Alumninästet 2019.
 • Ledare för en dag 2018

  Stockholm Med nyårsfirande i bagaget kan vi nu tillbaka på ett fantastiskt år för UF alumni Stockholm. Vi är mycket glada för alla roliga event vi tillsammans i UF alumni gjort minnesvärda och lärorika. Mingelkvällar, ledarskapsform och föreläsningar har präglat året som gått. Traditionsenligt anordnande UF alumni Stockholm en av våra mest uppskattade och eftertraktade projekt - Ledare för en dag.
 • Alumnireportaget - Jessica Söderquist

  Östergötland Jessica läser sitt första år på universitetet och pluggar till ämneslärare i svenska och religion. Under läsåret 2017/2018 drev hon företaget Barnväktarna UF tillsammans med fem klasskompisar. De läste Barn och Fritid på Carlsunds Utbildningscentrum i Motala vilket gjorde dem väl lämpade för sitt uppdrag…Barnväktarna UF.
 • UF-alumnen Julia blev ledare för en dag

  Sverige Nyligen bjöd några av Sveriges främsta ledare in före detta UF-företagare till en dag på jobbet. UF-alumnen Julia mötte banken Citis nordenchef.
 • Julmingel med Ung Företagsamhet Jämtland

  Jämtland Den 3 december bjuder vi in alla UF-vänner till ett mysigt julmingel på länets största gymnasieskola!