NoDoubts om förstaplatsen

Det fanns inga tvivel kring årets vinnare av J Christer Ericssons entreprenörspris. Stipendiet på 50 000kr gick till NoDoubts i samband med Startup 2018.

2018-10-03

Göteborg

 

Det är tredje gången som Ung Företagsamhet Göteborg, tillsammans med JCE Group, delar ut stipendiet på hela 50 000kr. Stipendiet har skapats för att stärka och uppmuntra unga företagare. UF-alumner och förra årets UF-företagare har kunnat ansöka om stipendiet. Med ett starkt startfält och efter en lång urvalsprocess presenterades tillslut vinnarna i en fullsatt Kongresshall i samband med Startup 2018.  

Markus Lundborg och Gustaf Bålström stod tillslut som vinnare med sitt företag NoDoubts. NoDoubts erbjuder nyttiga, veganska livsmedel som exempelvis proteinbars och proteinshakes. På varje produkt finns det dessutom inspirerande citat som motiverar kunden att tro på sig själv.

Företaget är i uppstarten och planerar att inom kort kunna lansera sina produkter på marknaden. En process som prispengarna kommer underlätta. Killarna har båda drivit UF-företag, men inte tillsammans. De har hittat varandra genom idrotten då de är elitsatsande friidrottare och det var också här som grunden till NoDoubts startade – goda, nyttiga, veganska livsmedel till personer med en hälsosam, idrottslig och prestationsinriktad livsstil. Vill du följa killarnas resa? Följ dem på instagram och facebook

Stort grattis till NoDoubts och tack till JCE Group!

 

Om J Christer Ericssons Entreprenörspris

Stipendiet delas ut till UF-alumner mellan 18–25 år som har viljan att driva företag.  För att ansöka behöver du ha en affärsidé eller driva bolag. I juni 2019 kan alumner och årets UF-företagare ansöka om stipendiet. Läs mer om stipendiet här

Om JCE Group

JCE Group är ett internationellt investmentbolag med säte i Göteborg som grundades av J Christer Ericsson. Christer var en av Göteborgs mest framstående entreprenörer. Läs mer om JCE Group

Nyheter

 • Alumnireportaget - Locker Room Talk

  Östergötland Jag har stämt träff med Shanga Aziz, grundare av Locker Room Talk en varm fredagseftermiddag i oktober. Shanga grundade tillsammans med kollegan Rogerio Silva Locker Room Talk som ett UF-företag 2016. Två år senare har verksamheten ombildats till en ideell organisation med över 20 medarbetare runt om i Sverige.
 • Odd blir regional representant för UF-alumni Gotland

  Gotland Odd Runfeldt har alltid varit en företagsam person och efter att ha drivit UF-företaget Tänk! UF har hans företagsamhet och kreativitet fortsatt sprudla. Nu är Odd redo att ta nästa steg och fortsätta i entreprenörsandan och representera ung företagsamhet och UF-alumni Gotland.
 • Relode är vinnare av SKAPA-priset 2018

  Halland För ett par år sedan drev Christoffer Olsson, William Wolff och Felix Sällström UF-företag på Sturegymnasiet i Halmstad. Nu har de tilldelats SKAPA-priset som årets unga innovatörer 2018 med samma affärsidé som i sitt UF-företag.
 • Alumninästet 2018! - 15 november

  Skåne För tredje året i rad genomför UF-alumni Skåne alumninästet! Här har alla årets UF-företagare möjlighet att få feedback på sin idé och pitch. Ansök idag!
 • Emma Trygg - från UF-företagare till företagare

  Östergötland Jag träffar Emma Trygg utanför stadsbiblioteket i Norrköping. Det är många studenter som far fram och tillbaka på gatan utanför. Vi börjar prata om studenten och studenttider. ”Jag kan inte fatta att det är ett helt år sedan jag tog studenten. Jag har hunnit med så mycket sedan dess”, säger Emma. Direkt efter studenten startade Emma upp sitt företag Trygg Coaching.