NoDoubts om förstaplatsen

Det fanns inga tvivel kring årets vinnare av J Christer Ericssons entreprenörspris. Stipendiet på 50 000kr gick till NoDoubts i samband med Startup 2018.

2018-10-03

Göteborg

 

Det är tredje gången som Ung Företagsamhet Göteborg, tillsammans med JCE Group, delar ut stipendiet på hela 50 000kr. Stipendiet har skapats för att stärka och uppmuntra unga företagare. UF-alumner och förra årets UF-företagare har kunnat ansöka om stipendiet. Med ett starkt startfält och efter en lång urvalsprocess presenterades tillslut vinnarna i en fullsatt Kongresshall i samband med Startup 2018.  

Markus Lundborg och Gustaf Bålström stod tillslut som vinnare med sitt företag NoDoubts. NoDoubts erbjuder nyttiga, veganska livsmedel som exempelvis proteinbars och proteinshakes. På varje produkt finns det dessutom inspirerande citat som motiverar kunden att tro på sig själv.

Företaget är i uppstarten och planerar att inom kort kunna lansera sina produkter på marknaden. En process som prispengarna kommer underlätta. Killarna har båda drivit UF-företag, men inte tillsammans. De har hittat varandra genom idrotten då de är elitsatsande friidrottare och det var också här som grunden till NoDoubts startade – goda, nyttiga, veganska livsmedel till personer med en hälsosam, idrottslig och prestationsinriktad livsstil. Vill du följa killarnas resa? Följ dem på instagram och facebook

Stort grattis till NoDoubts och tack till JCE Group!

 

Om J Christer Ericssons Entreprenörspris

Stipendiet delas ut till UF-alumner mellan 18–25 år som har viljan att driva företag.  För att ansöka behöver du ha en affärsidé eller driva bolag. I juni 2019 kan alumner och årets UF-företagare ansöka om stipendiet. Läs mer om stipendiet här

Om JCE Group

JCE Group är ett internationellt investmentbolag med säte i Göteborg som grundades av J Christer Ericsson. Christer var en av Göteborgs mest framstående entreprenörer. Läs mer om JCE Group

Nyheter

 • Finalister UF till AB-stipendiet

  Sverige Under SM i Ung Företagsamhet koras vinnaren av UF till AB-stipendiet på 50 000 kr och vi kan nu avslöja de fem finalisterna. Det har varit rekordmånga sökande i år och otroligt tuff konkurrens.
 • Alumnirepotaget: Therése Thard

  Östergötland Jag träffar Therése Thard på hennes kontor i ett av Norrköpings mest säregna hus, ”Strykjärnet”, på ön Laxholmen mitt i Motala ström. Där driver hon tillsammans med sin sambo företaget MyGizmo AB.
 • Lysande ledare fick nya skuggor

  Göteborg För sjätte året i rad arrangerades Ledare för en dag – årets mest matiga och intressanta event för nätverket UF alumni. I år fick fyra UF-alumner jobbskugga var sin ledare, en heldag på jobbet. Dagen avslutades med LFED Meet up på Liseberg.
 • UF-alumnen Hanna Jörnhammar om UF till AB

  Sverige Hanna Jörnhammar är UF-alumnen från Gotland som driver bolaget Lin Living som säljer linneprodukter. Idag har hon både en e-handel, en fysiskt butik i Stockholm och flertalet återförsäljare runt om i Europa. För två år sedan vann hon stipendiet UF till AB som gav henne möjligheten att utveckla sin verksamhet vidare - det här säger hon om stipendiet.
 • Alumnireportaget - Elin Namnieks

  Östergötland Elin Namnieks är tjejen från Vimmerby som tagit klivet ut i världen för att förverkliga sina drömmar.