Rådgivarmingel

Att engagera sig som rådgivare gör avgörande skillnad för våra UF-företag! Vi bjuder därför in rådgivare, våra partners och alumner till ett härligt mingel där vi vill hylla dig som varit, är eller vill bli rådgivare! Läs mer och anmäl dig här.

2017-10-03

Göteborg

 

Starta veckan tillsammans med oss! Vi vill hylla dig som varit eller är rådgivare till ett UF-företag. Men precis lika välkommen är du som är nyfiken på vad det innebär att vara rådgivare.

Därför bjuder vi in rådgivare, partners och alumner för att berätta mer om vad rollen som rådgivare innebär och säga tack för engagemanget du bidrar med. På plats kommer du får veta mer om hur stor skillnad ditt engagemang gör samt få värdefulla rådgivartips inför läsåret från några som gjort stort avtryck hos våra UF-företag. Som om det inte vore nog så bjuder vi också på en bit mat och härligt nätverkande. Du kan knappast börja veckan på ett bättre sätt! Kl. 17-19 är tiden. Vi ses där!

Datum: måndag 23 oktober 

Tid: kl. 17.00 - 19.00

Plats: Restaurang Danilo  - Kungstorget 3

Anmäl dig senast den 17 oktober. 

Anmäl dig till Rådgivarminglet här! 

 

Psst. Du glömmer väl inte att anmäla dig som rådgivare via vår digitala rådgivarbank? Läs mer och anmäl dig här! 

Nyheter

 • Mentorskap är nyckeln till framgång

  Sverige Genom UF alumni träffar nya alumner, i början av sin karriär, äldre alumner som kommit lite längre.
 • UF-alumnen Alexander blev ledare för en dag

  Sverige I november bjöd några av Sveriges främsta ledare in före detta UF-företagare till en dag på jobbet. En dag fullspäckad av inspiration, erfarenhetsutbyte och framgångstips. Möt UF-alumnen Alexander Zahari och Eirik Winter, Nordenchef på Citi.
 • UF-alumnen Maria blev ledare för en dag

  UF alumni Under globala entreprenörskapsveckan bjöd några av Sveriges främsta ledare in före detta UF-företagare till en dag på jobbet. En dag fullspäckad av inspiration, erfarenhetsutbyte och framgångstips. Möt UF-alumnen Maria Dovärn och Åsa Arvidsson, vd Avanade.
 • UF-alumnen Sara blev ledare för en dag

  UF alumni Under globala entreprenörskapsveckan bjöd några av Sveriges främsta ledare in före detta UF-företagare till en dag på jobbet. En dag fullspäckad av inspiration, erfarenhetsutbyte och framgångstips. Möt UF-alumnen Sara Hairi och Helena Hagman, Learning and Development Manager på ManpowerGroup.
 • UF-alumnen Felicia blev ledare för en dag

  UF alumni Under globala entreprenörskapsveckan bjöd några av Sveriges främsta ledare in före detta UF-företagare till en dag på jobbet. En dag fullspäckad av inspiration, erfarenhetsutbyte och framgångstips. Möt Felicia Gillberg, UF-alumn och Sofi Franzén, vd Eventyr.