Den här sidans innehåll kommer från region Göteborg. Välj Göteborg som din region här eller välj en annan region här.

Välkommen till Ung Företagsamhet Göteborgsregionen

Här hittar du all information du behöver kring ditt UF-år. Vi på Ung Företagsamhet Göteborgsregionen tycker det är fantastiskt kul att du har valt att driva UF-företag! Hoppas du är lika laddad som vi! Vi hoppas att du som besökare lätt ska kunna hitta just den informationen som du letar efter. Vi kommer härdanefter att lägga all information här på den publika webbsajten och renodla vår inloggade del av webben till ett arbetsverktyg för UF-lärare och UF-företagare. Glöm inte #allakanstarta

2013-08-28

Göteborg

Här nedan följer ett par datum som kan vara bra att skriva ner i sin kalender, för detta vill ni inte missa:

- Kickoff för UF-eleverna i Kongresshallen - 10 september. En inbjudan hittar du här!
- Gymnasedagarna, Svenska Mässan - 8-10 oktober. Vi finns givetvis på plats och presenterar Ung Företagsamhet. Kom dit och säg hej vetja!
- Våga Vara Egen 2014 - Den Regionala Mässan i UF-företagande - 17-18 februari 2014. Årets höjdpunkt för många UF-elever. Kolla in vår You-tube kanal för inspiration, www.youtube.com/ufgoteborg.
- SM i UF-företagande 26-27 maj, Stockholmsmässan, Stockholm. Vinnarna från respektive region deltar på SM i UF-företagande för att tävla i bland annat Årets UF-företag, Årets Säljare och Årets Vara.

Kalendariet i sin helhet hittar du här

Ung Företagsamhet Göteborgsregionen sitter på Erik Dahlbergsgatan 3 (Jazzhuset) i centrala Göteborg. Kom gärna förbi så bjuder vi på fika.
Vi ses under året!

Välkommen till ett härligt år med Ung Företagsamhet!

Nyheter

 • Rekordstort intresse för UF-företagande i Göteborg!

  Göteborg 31 513 ungdomar driver egna företag på gymnasiet i år. Det är ett rekord för Ung Företagsamhet i Sverige. I Göteborg är motsvarande siffra 2732 - en ökning för trettonde året i rad!
 • SEB välkomnar julen med unga entreprenörer

  Göteborg 6 och 7 december slår SEB upp portarna för Ung Företagsamhets sylvassa entreprenörer. På fem kontor i regionen arrangeras julmarknad för kunder och anställda. Här kan du se var du inhandlar årets fina, kreativa, unika och mest behjärtansvärda julklappar!
 • Höstinspo – så blev vi bättre tillsammans

  Göteborg När eleverna var på höstlov i förra veckan passade vi på att fylla Västsvenska Handelskammaren med 70 UF-lärare från hela Västra Götaland.
 • Kallelse Ung Företagsamhet Göteborgsregionens föreningsstämma

  Göteborg Välkommen till föreningsstämman för verksamhetsåret 2017/2018 torsdagen den 22 november kl. 15.00 - 17.00 på Göteborgs Högre Samskola (Stampgatan 13, Göteborg).
 • Säljtillfällen i Göteborg

  Göteborg Vi är stolta att läsåret 2018/2019 kunna erbjuda fler säljtillfällen än någonsin tidigare. Detta tack vara våra partners som öppnar upp sina dörrar för dig som UF-företagare. Intresseanmälningarna för att sälja hos SEB och Swedbank är öppna.