Den här sidans innehåll kommer från region Göteborg. Välj Göteborg som din region här eller välj en annan region här.

Välkommen till Ung Företagsamhet Göteborgsregionen

Här hittar du all information du behöver kring ditt UF-år. Vi på Ung Företagsamhet Göteborgsregionen tycker det är fantastiskt kul att du har valt att driva UF-företag! Hoppas du är lika laddad som vi! Vi hoppas att du som besökare lätt ska kunna hitta just den informationen som du letar efter. Vi kommer härdanefter att lägga all information här på den publika webbsajten och renodla vår inloggade del av webben till ett arbetsverktyg för UF-lärare och UF-företagare. Glöm inte #allakanstarta

2013-08-28

Göteborg

Här nedan följer ett par datum som kan vara bra att skriva ner i sin kalender, för detta vill ni inte missa:

- Kickoff för UF-eleverna i Kongresshallen - 10 september. En inbjudan hittar du här!
- Gymnasedagarna, Svenska Mässan - 8-10 oktober. Vi finns givetvis på plats och presenterar Ung Företagsamhet. Kom dit och säg hej vetja!
- Våga Vara Egen 2014 - Den Regionala Mässan i UF-företagande - 17-18 februari 2014. Årets höjdpunkt för många UF-elever. Kolla in vår You-tube kanal för inspiration, www.youtube.com/ufgoteborg.
- SM i UF-företagande 26-27 maj, Stockholmsmässan, Stockholm. Vinnarna från respektive region deltar på SM i UF-företagande för att tävla i bland annat Årets UF-företag, Årets Säljare och Årets Vara.

Kalendariet i sin helhet hittar du här

Ung Företagsamhet Göteborgsregionen sitter på Erik Dahlbergsgatan 3 (Jazzhuset) i centrala Göteborg. Kom gärna förbi så bjuder vi på fika.
Vi ses under året!

Välkommen till ett härligt år med Ung Företagsamhet!

Nyheter

 • Göteborgs Digitala Rådgivarbank

  Göteborg Varje år blir tusentals personer rådgivare åt Sveriges alla UF-företag. Ofta är det en stor utmaning för UF-företagen att hitta en rådgivare med rätt kompetens som matchar deras behov. Här är lösningen! Välkommen till vår digitala Rådgivarbank.
 • Welcome to the (företags) jungle

  Göteborg Äntligen är det dags att kicka igång ett nytt UF-år! Den 1 oktober inspireras över 2500 elever på Startup 2018, då vi guidar UF-företagen in i företagsdjungeln. Läs mer och anmäl dina elever här.
 • Jobbar du med oss till hösten?

  Göteborg Vi ska bli fler i teamet och söker en ny skolinformatör. Här hittar du all info om tjänsten och hur du ansöker.
 • ALL IN-avslutning med STRIKE

  Göteborg Vi avrundar år två (av tre) i projektet ALL IN. Projektet syftar till att underlätta integrationen för unga nyanlända genom entreprenörsskapsträning.
 • Guldglimrande silvermedaljer på SM

  Göteborg Under SM i Ung Företagsamhet den 16 – 17 maj korades vinnare i en rad olika tävlingar. Efter två dagar av mässa, försäljning och pitchande tog Göteborg hem inte mindre än i fem glimrande silvermedaljer samt knep en topp tioplacering i Årets UF-företag. Guld är sååå 2017.