Den här sidans innehåll kommer från region Göteborg. Välj Göteborg som din region här eller välj en annan region här.

Välkommen till Ung Företagsamhet Göteborgsregionen

Här hittar du all information du behöver kring ditt UF-år. Vi på Ung Företagsamhet Göteborgsregionen tycker det är fantastiskt kul att du har valt att driva UF-företag! Hoppas du är lika laddad som vi! Vi hoppas att du som besökare lätt ska kunna hitta just den informationen som du letar efter. Vi kommer härdanefter att lägga all information här på den publika webbsajten och renodla vår inloggade del av webben till ett arbetsverktyg för UF-lärare och UF-företagare. Glöm inte #allakanstarta

2013-08-28

Göteborg

Här nedan följer ett par datum som kan vara bra att skriva ner i sin kalender, för detta vill ni inte missa:

- Kickoff för UF-eleverna i Kongresshallen - 10 september. En inbjudan hittar du här!
- Gymnasedagarna, Svenska Mässan - 8-10 oktober. Vi finns givetvis på plats och presenterar Ung Företagsamhet. Kom dit och säg hej vetja!
- Våga Vara Egen 2014 - Den Regionala Mässan i UF-företagande - 17-18 februari 2014. Årets höjdpunkt för många UF-elever. Kolla in vår You-tube kanal för inspiration, www.youtube.com/ufgoteborg.
- SM i UF-företagande 26-27 maj, Stockholmsmässan, Stockholm. Vinnarna från respektive region deltar på SM i UF-företagande för att tävla i bland annat Årets UF-företag, Årets Säljare och Årets Vara.

Kalendariet i sin helhet hittar du här

Ung Företagsamhet Göteborgsregionen sitter på Erik Dahlbergsgatan 3 (Jazzhuset) i centrala Göteborg. Kom gärna förbi så bjuder vi på fika.
Vi ses under året!

Välkommen till ett härligt år med Ung Företagsamhet!

Nyheter

 • 8 tävlingar avgjorda

  Göteborg Igår avgjordes hälften av tävlingarna som arrangeras i samband med UF-mässan 2019. Nu vet vi exempelvis vilka som har bäst grafisk profil, vem som arbetar bäst med hållbarhet, den bästa affärsplanen och vem som blir Årets Samhällsentreprenör.
 • Göteborgs bästa lärare och skolor

  Göteborg Efter att ha fått in rekordmånga nomineringar står det nu klart vilka som är finalister i Årets Lärare och Årets Skola. Fem lärare och fyra skolor kommer att träffa juryn, här kan du se vilka.
 • Topp 18 - Årets UF-företag

  Göteborg Äntligen vet vi vilka som är vidare i vår mest prestigefyllda tävling, Årets UF-företag! Här kan du se vilka som tampas om titeln som bästa UF-företag i Göteborgsregionen.
 • ALL IN-projektet är störst i Sverige. Och eleverna levererar!

  Göteborg Nu är det endast ett halvår kvar av projektet ALL IN – som syftar till att underlätta integrationen för unga nyanlända genom entreprenörsskapsträning. Projektet är det största i Sverige och vi avslutar hösten med att slänga ett öga i backspegeln.
 • Rekordstort intresse för UF-företagande i Göteborg!

  Göteborg 31 513 ungdomar driver egna företag på gymnasiet i år. Det är ett rekord för Ung Företagsamhet i Sverige. I Göteborg är motsvarande siffra 2732 - en ökning för trettonde året i rad!