Den här sidans innehåll kommer från region Göteborg. Välj Göteborg som din region här eller välj en annan region här.

Välkommen till Ung Företagsamhet Göteborgsregionen

Här hittar du all information du behöver kring ditt UF-år. Vi på Ung Företagsamhet Göteborgsregionen tycker det är fantastiskt kul att du har valt att driva UF-företag! Hoppas du är lika laddad som vi! Vi hoppas att du som besökare lätt ska kunna hitta just den informationen som du letar efter. Vi kommer härdanefter att lägga all information här på den publika webbsajten och renodla vår inloggade del av webben till ett arbetsverktyg för UF-lärare och UF-företagare. Glöm inte #allakanstarta

2013-08-28

Göteborg

Här nedan följer ett par datum som kan vara bra att skriva ner i sin kalender, för detta vill ni inte missa:

- Kickoff för UF-eleverna i Kongresshallen - 10 september. En inbjudan hittar du här!
- Gymnasedagarna, Svenska Mässan - 8-10 oktober. Vi finns givetvis på plats och presenterar Ung Företagsamhet. Kom dit och säg hej vetja!
- Våga Vara Egen 2014 - Den Regionala Mässan i UF-företagande - 17-18 februari 2014. Årets höjdpunkt för många UF-elever. Kolla in vår You-tube kanal för inspiration, www.youtube.com/ufgoteborg.
- SM i UF-företagande 26-27 maj, Stockholmsmässan, Stockholm. Vinnarna från respektive region deltar på SM i UF-företagande för att tävla i bland annat Årets UF-företag, Årets Säljare och Årets Vara.

Kalendariet i sin helhet hittar du här

Ung Företagsamhet Göteborgsregionen sitter på Erik Dahlbergsgatan 3 (Jazzhuset) i centrala Göteborg. Kom gärna förbi så bjuder vi på fika.
Vi ses under året!

Välkommen till ett härligt år med Ung Företagsamhet!

Nyheter

 • Träffa 1200 av regionens skarpaste unga entreprenörer

  Göteborg Den 5 mars är det dags för Entreprenörskap på Riktigt 2018, regionens största mässa för unga företagare. Välkommen att bli inspirerad av unga entreprenörer, se spännande innovationer och shoppa tills du storknar. Vi garanterar dig årets energiboost! Här hittar du tider och vad dagen har att bjuda på.
 • Spännande samarbete på grundskolan!

  Göteborg Under hösten har vi inlett ett nytt samarbete tillsammans med vår partner Länsförsäkringar och My Dream Now. Projektet riktar sig mot grundskolan och bygger på läromedlet Vårt Samhälle. Fyra klasser från två grundskolor i årskurs 5 är med och i projektet som sjösätts i januari.
 • Rekordstort intresse för UF-företagande i Göteborg

  Göteborg 29 731 ungdomar driver egna företag på gymnasiet i år. Det är ett rekord för Ung Företagsamhet i Sverige. I Göteborg är motsvarande siffra 2614 - en ökning för tolfte året i rad!
 • Årsmöte med extra allt

  Göteborg Vad händer när man samlar lärare från hela Västra Götaland, mixar in styrelsemedlemmar och tillför föreläsare inom personlig utveckling och hållbarhet? Svaret blir ett team som är mer redo än någonsin att tackla utmaningar i en organisation som ständigt utvecklas!
 • UFGBG Testar | Julspecial

  Göteborg Julafton är runt hörnet och som vanligt är man alltid ute i sista sekund med att köpa julklappar. Var lugn, vi på UF Göteborg hjälper dig att hitta, testa, klämma och (kanske) rimma på årets hetaste klappar. Har ditt UF-företag årets julklapp och vill vara med i julspecialen av UFGBG Testar? Bra, kika här.