Vinn 50 000 kr!

Nu har du som har drivit UF-företag chansen att vinna 50 000 kr genom JCE Groups Entreprenörspris. Detta stipendium har instiftats i samarbete med JCE Group och syftar till att främja företagande. Sista ansökningsdag är 16 juni. Läs mer här!

2017-04-07

Göteborg

 

Har du en idé och vill starta ett bolag eller behöver finansiering till ditt redan etablerade företag? Då ska du söka till JCE Groups Entreprenörspris! För andra året i rad har vi möjlighet att dela ut 50 000 kr tillsammans med JCE Group. 

Stipendiet syftar till att stärka och uppmuntra unga företagare som visat prov på god affärsmässighet och utmärkande entreprenörsegenskaper. JCE Group är ett investmentbolag som grundades av Christer Ericsson. Christer var en av Göteborgs mest framstående entreprenörer, genom tiderna, och har startat flertalet bolag. 

För att ansöka ska du ha drivit UF-företag, vara mellan 18-25 år och driva/ha viljan att driva företag. 

Vill du veta mer om stipendiet och hur du ansöker? Klicka på bilden nedan! 

Nyheter

 • Nominera en alumn till Crenova-utmärkelsen

  Jönköping Har du drivit UF-företag i Jönköpings län? Driver du idag ett företag eller har ambitioner att starta? Då är Crenovagruppens utmärkelse något för dig. Värnamo-företaget Crenovagruppen och Ung Företagsamhet delar ut 25 000 till en ung entreprenör med framtidsvisioner.
 • David och Tommie möttes genom UF alumni

  Sverige Genom UF alumni har nyblivna alumner som befinner sig i början av sin karriär- eller bolagsresa matchats ihop med äldre alumner som kommit lite längre längst resans gång.
 • Gott nytt alumniår!

  UF alumni I början av året skickades ett årsbrev till alla medlemmar i UF alumni. Nyfiken? Läs brevet här.
 • Hon blir nationell representant för UF alumni

  UF alumni Tova Aura har engagerat sig i nätverket det senaste året och är nu redo att ta nästa steg - att utveckla UF alumni på nationellt plan.
 • Mentorskap är nyckeln till framgång

  Sverige Genom UF alumni träffar nya alumner, i början av sin karriär, äldre alumner som kommit lite längre.