Den här sidans innehåll kommer från region Dalarna. Välj Dalarna som din region här eller välj en annan region här.

DM2017 - andra utställare

Utöver de närmare 150 UF-företagen som ställer ut finns även några andra utställare på en av Dalarnas största företagsmässor.

Dalarna

På mässan deltar de driftigaste ungdomarna i Dalarna och hela Lugnet kokar av aktiviteter hela dagen. Utöver mässan och tävlingarna har vi även en stor konferens om entreprenörskap och integration där mässbesök ingår.

De företag/organisationer som tar chansen att synas tillsammans med alla UF-företag är de som presenteras här. Träffa dem i deras monter på Dalamästerskapen.

 

Borlänge Rotary 

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen. Träffa Rotary i monter H10.

 

 

Högskolan Dalarna

Högskolan Dalarna erbjuder inte bara en bra utbildning, utan också en oförglömlig studietid. Våra två campusområden i Falun och Borlänge erbjuder ett drygt 60-tal program och ca 1 100 kurser och utbildningar som är anpassade till arbetsmarknaden. Högskolan Dalarna finns i monter C10.

 

 

 

Kaffebönan

Gott kaffe är inte bara en självklarhet numera, det gör dessutom arbetet lättare och personalen gladare. Med en kaffemaskin på jobbet från Kaffebönan i Borlänge får du alltid gott kaffe! På mässan kan du testa kaffet hela dagen i monter P01,

 

 

 

Leksands sommarland

Med massor av glada besökare söker vi massor av glada medarbetare! Var hittar vi dom mest drivna, engagerade och positiva medarberarna inför sommaren? Givetvis bland alla er fantastiska UF-företagare! Om du vill ha en spännande sommar med äventyr hos oss på Sveriges roligaste arbetsplats så vill vi gärna träffa dig i monter B10.

 

 

Nyanlänt företagande/ Företagarna

NF är ett företagarprogram inom Sveriges största företagsorganisation Företagarna. Vi hjälper nyanlända till ett företagsamt liv i Sverige. På mässan kan du träffa några NF-are i monter K10.

 

 

Swedbank

Som finansiell aktör har vi möjlighet att främja och stödja en långsiktig utveckling genom att vara med och finansiera framtidens hållbara innovationer och tjänster.
Framtidens entreprenörer finns bland de unga i dagens skolor och det behövs många nya företagare och företagsamma medarbetare för att säkra Sveriges framtida tillväxt. Träffa SwedBank i monter E10.

 

Unga Aktiesparare

Vill du bli miljonär? Ett medlemskap i Unga Aktiesparare kan vara ditt livs bästa investering. Kolla hur i monter D10.

 

 

Verksamt.se

Verksamt.se är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket för dig som vill starta eller utveckla ett företag. Träffa oss i vår stora monter FG10 för att prata om ditt företagande.

 

Ung Företagsamhet

Självklart har vi oxå en egen monter för dig som vill veta mer om UF-företagande, livet efter UF-företaget i UF Alumni, eventet Emax eller om mässan i största allmänhet. Välkommen till oss i monter P02.