Den här sidans innehåll kommer från region Dalarna. Välj Dalarna som din region här eller välj en annan region här.

Dalamästerskapen2018 - Entreprenörskap på riktigt

Välkommen till Dalarnas största företagsmässa i Dalarnas största köpcentrum. Över 200 UF-företag från hela Dalarna ställer ut bland Kupolens närmare 100 butiker och restauranger på Dalamästerskapen2018 - Entreprenörskap på riktigt. Mässan hålls i Kupolen Borlänge onsdag 21 mars 2018.

Dalarna

 

Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap. Vi har flera läromedel för grundskolan samt utbildningen UF-företagande på gymnasiet. Under detta läsår driver 901 gymnasieelever i Dalarna eget företag från idé till avveckling. Vi har även ett alumninätverk bestående av före detta UF-företagare.

På mässan säljer UF-företagen allt möjligt över hela Kupolen. Titta extra på Matområdet på plan 2 och Skönhetsområdet på plan 1. Info om var alla utställare finns hittar du på våra Infopunkter vid entréerna. UF-företagen deltar även i elva olika tävlingar under dagen. Åtta av dem ger plats på SM i Ung Företagsamhet i Stockholm i maj.

 

Program

  • 11.00 Invigning, mässan öppnar
  • 14.00 Finalpresentationer Årets UF-företag i Dalarna
  • 14.30 Prisutdelningar för Årets lärare, Årets skola och tre andra priser
  • 17.30 Prisutdelningar för alla SM-kvalificerande tävlingar
  • 18.00 Mässan stänger

 

Kupolen har öppet som vanligt 10-20. 

Tipsrunda

Vinn presentkort på 1.000 kr i Kupolen genom att gå vår tipsrunda på mässan. 13 enkla frågor om Ung Företagsamhet och Kupolen spridda över alla tre våningsplanen. Tipskupong får du när du kommer till Kupolen den 21 mars. Inlämningen stänger 17.00 och priset delas ut till den med flest rätt ca klockan 17.45.

 

Utställare

Alla utställande UF-företagen hittar du på listan till höger. Där finns även karta över alla UF-företag och var tipsfrågorna finns.

 

Följ allt vad som händer på mässan på våra FaceBook-sidor.

www.facebook.com/Kupolen

www.facebook.com/UFDalarna

Annat som händer på Dalamästerskapen

 

Inspirationsföreläsning

UF-alumnen Jonathan Rudman ger tre inspirationsshower på Teknikdalen under mässdagen. Mer info och anmälningsformulär hittar du till höger

Skolledarträff

I samband med Dalamästerskapen 2018 genomför vi en skolledarträff med inspiration, föreläsning, workshops, färsk forskning och möjlighet att träffa oss som arbetar på Ung Företagsamhet Dalarna. Besök på mässan ingår. Mer info och anmälningsformulär hittar du till höger.

 

Externa utställare

På mässan har även du som inte är UF-företag chansen att ställa ut. Ta chansen och presentera ditt företag tillsammans med årets UF-företag genom att vara med som utställare. Möt Dalarnas driftigaste 18/19-åringar och hitta din framtida personal och/eller dina nya kunder. Läs mer om dina möjligheter att vara utställare i Kupolen 21 mars till höger.

 

Affisch

Här finns mässans affisch att ladda hem, skriva ut och sätta upp. Funkar både i A3 och A4. 


 

 

 

Välkommen till Dalamästerskapen 2018!

Kupolen Borlänge 21 mars

Alla interiörbilder på denna sida kommer från Ung Företagsamhet Skånes mässa 2017. 
Stort tack för hjälpen.