Den här sidans innehåll kommer från region Dalarna. Välj Dalarna som din region här eller välj en annan region här.

Dalamästerskapen 2019 - Entreprenörskap på riktigt

Dalarna regionala UF-mässa hålls i Kupolen Borlänge onsdag 27 mars 2019. En dag med försäljning, kreativitet, kontakter och tävlingar.

Dalarna

Välkommen till Dalarnas största företagsmässa i Dalarnas största köpcentrum. Här kommer vi att uppdatera dig med information inför mässan.

 

Tävlingsresultat

Alla tävlingsresultat från DM hittar du på nyhetssidan https://ungforetagsamhet.se/dalarna/tavlingsresultat-fran-dalamasterskapen2019-entreprenorskap-pa-riktigt

 

För besökare

192 UF-företag från hela Dalarna ställer ut bland Kupolens närmare 100 butiker och restauranger. Så här kan du hitta allt möjligt! Dessutom finns 8 andra utställare i Kupolen tillsammans med UF-företagen. Vilka som är på plats och var du hittar dem alla finns i utställarlistan till höger ->.

UF-företagen säljer över hela Kupolen under mässan. Titta extra på Matområdet på plan 2. Info om var alla utställare finns hittar du på våra Infopunkter vid entréerna och på sidan till höger. UF-företagen deltar även i elva olika tävlingar under dagen. Åtta av dem ger plats på SM i Ung Företagsamhet i Stockholm i maj.

Besök UF-företagen över hela Kupolen och delta i vår Tipsrunda. Svara på 13 enkla frågor om Ung Företagsamhet och Kupolen, tävla om 1.000 kr att shoppa för i Kupolen.

Program

10.00               Invigning, mässan öppnar, Prisutdelningar för Årets lärare och Årets skola

14.00               Finalpresentationer Årets UF-företag i Dalarna

14.30               Prisutdelningar för UF-tävlingar (ej SM-kval)

17.15               Prisutdelningar för alla SM-kvalificerande tävlingar och tipsrundan

18.00               Mässan stänger

 

För externa utställare

Till dig som är företagare kan vi erbjuda utställarplats (lika som UF-företag) på liknade sätt som tidigare år. I det externa paketet ingår möjlighet att dela ut information till UF-företagen och besökarna på plats samt möjlighet till digitalt utskick till utställande UF-företagare inför mässan.

Möt Dalarnas driftigaste 18/19-åringar och hitta din framtida personal och/eller dina nya kunder. Ta chansen och presentera ditt företag tillsammans med årets UF-företag genom att vara med som utställare.

Mer info om de externa utställarpaketen och hur du bokar hittar du till höger ->

 

För UF-företag

Anmälan för UF-företag öppnar måndag 21 januari kl 09.00 och stänger 20 feb.

På DM avgörs elva tävlingar för UF-företagen och utmärkelser delas ut till Året UF-lärare och Årets UF-skola. Mer om tävlingarna hittar du på tävlingssidan. Sista dag för anmälan och inlämning till tävlingarna är 13 mars. 

Mer info för UF-företagen (och UF-lärare) finns till höger ->

 

 

Undrar du något som har med mässan att göra så kontakta Ulf Thored, 072 734 5544.