Den här sidans innehåll kommer från region Dalarna. Välj Dalarna som din region här eller välj en annan region här.

Emax 2019 Dalarna

Emax Sverige är ett entreprenörskapsevenemang som varje år samlar Sveriges främsta unga entreprenörerna mellan 18 och 20 år. Syftet är att skapa ett forum för dessa unga människor, ge dem ett försprång och mod att gå ut i näringslivet, ett brett kontaktnät och en insikt i företagandets villkor och möjligheter. Evenemanget hålls den 16-20 juni 2019 på Chalmers tekniska högskola, campus Lindholmen i Göteborg.

Dalarna

Vad är Emax Sverige?

Emax Sverige är ett entreprenörskapsevenemang som varje år samlar Sveriges främsta unga entreprenörerna mellan 18 och 20 år. Syftet är att skapa ett forum för dessa unga människor, ge dem ett försprång och mod att gå ut i näringslivet, ett brett kontaktnät och en insikt i företagandets villkor och möjligheter. Emax blev utnämnt till Europas bästa evenemang för entreprenörskap år 2008.

Ledorden för samtliga aktiviteter är inspiration, kunskap och nätverkande.

Under ett fyra dagar långt evenemang blandas föreläsningar, nätverksövningar, teambildning, workshops, fritidsaktiviteter och avslutas med en galamiddag. Evenemanget bjuder även på ett tävlingsmoment där deltagarnas entrepreniöriella egenskaper sätts på prov och vi kan därmed utse de främsta entreprenörerna och ge dem ett mycket åtråvärt förstapris.

Genom att arrangera Emax Sverige anser vi att vi i ett tidigt skede stärker deltagarnas självkänsla, attityder och förhållningssätt till företagande och företagsamhet. Emax hjälper till att förstärka viljan och modet att våga satsa på det de brinner för.

Arrangören STARTcentrum tillhandahåller ett evenemang av hög kvalité. I anmälan inkluderas bostad, mat och sociala aktiviteter, en internetbaserad affärssimulering, nätverksmöjligheter samt föreläsningar och workshops. Evenemanget hålls mellan den 16-20 juni 2019 på Chalmers tekniska högskola, campus Lindholmen i Göteborg till ett värde av ca 15 000 kr/deltagare. Region Dalarna sponsrar deltagandet för fyra UF-företagare i Dalarna och vi på UF sköter uttagningen. Deltagarna står själva för resan till och från Chalmers, Göteborg.

 

Se mer om Emax här: https://vimeo.com/172159952

Ännu mer om Emax hittar du på deras webbsida http://emaxsverige.se/

 

Vem deltar på Emax?
Som deltagare på Emax är du en person som:
• Ser dig själv som en framtida entreprenör/företagsledare
• Är innovativ och ser och tar tillvara på möjligheter
• Har en stark drivkraft och en god samarbetsförmåga
• Vill gärna skapa din egen framtid
• Är född mellan 1999-2001, alltså 18-20 år gammal

 

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan och ställer upp på reglerna nedan är du mycket välkommen att ansöka om att få vara med på en häftig vecka i Göteborg. Fyll i ansökan och maila den till ulf.thored@ungforetagsamhet.se senast 17 april.

 

 

Genom din ansökan accepterar du även ordningsreglerna för Emax.

•    Jag kommer att rätta mig efter de regler som gäller under Emax Sverige dvs:
- vara alkoholfri under hela evenemanget.
- hålla de uppsatta tider som finns.
- visa hänsyn för de andra deltagarna samt för de saker som finns i studentrummen och lokalerna.
- respektera personal och coacher.
•    Jag kommer att representera min region/stad/skola på bästa sätt.
•    Jag kommer på egen bekostnad ta mig till och från evenemanget i Göteborg.

 

Välkommen med din ansökan.