Den här sidans innehåll kommer från region Dalarna. Välj Dalarna som din region här eller välj en annan region här.

Årets Logotyp i Dalarna 2019/20

Alla registrerade UF-företag har möjlighet att delta i tävlingen Årets Logotyp. UF-företagets logotyp samt förmåga att skriftligen beskriva logotypen kommer att bli bedömd efter tävlingskriterierna. Sista anmälningsdag till tävlingen var 23 oktober.

Dalarna

Tävlingens syfte är att UF-företagarna ska visa sin förmåga att utforma en logotyp med tydlig koppling till varan/tjänsten och till företagets verksamhet. Logotypen ska kunna skapa intresse för företagets verksamhet och vara en del i företagets grafiska profil och kommunikation. Logotypen kan vara gjord av UF-företagarna själva eller av annan. Orden Ung Företagsamhet eller UF behöver inte ingå i logotypen.

Tillvägagångssätt för tävlingen Årets Logotyp

En A4-sidas beskrivning av logotypen samt en A4-sida med bilder på logotypen ska laddas upp till Ung Företagsamhet Dalarna senast onsdag 23 oktober. Tävlingsbidraget ska vara en fil i pdf-format på max 3 MB. Filen ska döpas med UF-företagets namn och ordet ”Logotyp”. Filen laddas upp under ”Tävlingar” i inloggat läge på UF-webben senast 23 oktober.

Tävlingskriterier i sin helhet och tävlingsexempel från förra året finns i Dokumentarkivet/Starta.

Lista på alla tävlanden finns till höger ->

LumoWave UF, vinnare 2018/19