Den här sidans innehåll kommer från region Göteborg. Välj Göteborg som din region här eller välj en annan region här.

Jag är gymnasielärare

Här kan du som UF-lärare hitta information om UF-företagande.

Göteborg

 

Månadsvis skickar vi ut nyhetsbrev till våra UF-lärare via e-post med aktuell information, viktiga datum, events etc. Endast registrerade UF-lärare får tillgång till dessa. Har du inte fått mailet? Se till att uppdatera din e-postadress i inloggat läge.

Kalendarium

För dig som inte vill missa ett viktigt datum har vi sammanställt dem i vårt kalendarium. Ladda ner, skriv ut och få stenkoll.

Vi håller grundutbildningar för gymnasielärare i UF-företagande. Är du intresserad av att delta? Kontakta sofia.lundahl@ungforetagsamhet.se 

Vi kommer gärna ut och föreläser för dig och dina elever. Vi gör allt vi kan för att underlätta ert UF-år. Ni är alltid välkomna att kontakta oss! 

Följande föreläsningar kan vi erbjuda er:

STARTA - med kreativa övningar och inspiration vill vi kicka igång UF-året för dig och dina elever 

DRIVA - en matnyttig föreläsning där vi berättar hur man driver ett UF-företag och vad det innefattar. Vi hjälper även till med registreringen! 

Mässföreläsning - här tar vi upp ALLT eleverna behöver veta inför UF-mässan

Förutom att hålla föreläsningar kommer vi gärna ut under lektionstid och stöttar upp dig som lärare. Det kan vara hjälp med exempelvis registrering, affärsplan eller avveckling. Tveka inte att kontakta oss! 

Vi som gör skolbesök är: Emelie Wassenius, Ingrid Finn Ohlin, Elias Andersson och Sofia Lundahl. Varmt välkomna kontakta oss! Ni hittar våra kontaktuppgifter här.