Den här sidans innehåll kommer från region Göteborg. Välj Göteborg som din region här eller välj en annan region här.

Jag driver UF-företag

Här hittar du som UF-företagare i Göteborgsregionen all information du behöver. Har ni frågor till oss så är det bara att kontakta oss. Ni hittar våra uppgifter under fliken - kontakt.

Göteborg

 

Du som UF-elev kommer få aktuell information från oss på UFGBG via e-post. Utskicken kommer 1 gång per månad och kommer ta upp viktig info/datum som gäller för dig som UF-elev. Därför är det viktigt att du anger en korrekt e-postadress vid registrering. Håll utkik!

På denna sida kan du läsa om REGIONAL INFORMATION, specifika erbjudanden, hålla dig uppdaterad på evenemang och viktiga datum för dig som är UF-företagare. Vill du läsa mer om UF-företagande, klicka på flikarna till höger.

Mer information om UF-Mässan, tävlingar och viktiga datum kring mässan hittar ni under fliken - UF-Mässan

Godkända affärsidéer

Vilka regler gäller och vilka affärsidéer gäller? Här har vi punktat upp viktig information du behöver tänka på kring tex. livsmedel, kosmetika, tjänsteföretag, välgörenhet etc. 

Betalningsuppgifter 

Här är det aktuella betalningsuppgifterna för Göteborgsregionen. Dessa skall användas vid betalning av registreringsavgiften! Avgiften är på 300 kr per UF-företag oavsett hur många ni är i företaget. Pengarna går till en företagsförsäkring.

Swish

Vi tar också emot betalningar via Swish. Observera att betalningen endast godkänns om ni swishar totalsumman på 300 kr. 

Swishnummer 123 086 86 20

Skriv alltid UF-företaget Företags-ID på inbetalningen. 

Plusgiro

Plusgironummer 92 12 126-8 Nordea

Skriv alltid UF-företagets Företags-ID på inbetalningen.

OBS! Tänk på att det tar några bankdagar innan betalningen syns på vårt konto!