Den här sidans innehåll kommer från region Göteborg. Välj Göteborg som din region här eller välj en annan region här.

Hur anmäler vi oss till UF-mässan?

Här hittar du information om hur mässanmälan går till! För att säkra er plats på mässan krävs följande - anmälning, betalning samt ett godkänt mässtest.

Göteborg

 

Mässanmälan för Entreprenörskap på riktigt 2019 öppnar den 14 januari kl 9.00. Det är begränsat antal platser, så först till kvarn gäller.  

Anmälan går till såhär:

  1. Logga in på www.ungforetagsamhet.se. Under fliken Mässor anmäler ni ert UF-företag och fyller i vilka av er från UF-företaget som kommer vara med.
     
  2. Betala mässavgiften på 500 kr. Via Swish 123 086 86 20 eller Plusgiro 9212126-8. Ange ert Företags-ID vid betalning.

    Steg 1 och 2 ska göras mellan 14 och 18 januari för att reservera en plats på UF-mässan. Det räcker inte att betala avgiften, ni MÅSTE också anmäla er via ungforetagsamhet.se.
     
  3. Om ert UF-företag har en reserverad plats får ni ett mail med Mässtestet den 22 januari. Testet baseras på info från mässmanualen och görs i samarbete med Svenska Mässan. Ni gör ett test per UF-företag och ni måste få alla rätt på testet innan 29 januari.

​Om ert UF-företag har fått en plats på UF-mässan får ni ett bekräftelsemail 30 januari.

Avanmälan

OBS! Om ni inte vill ha er plats på mässan måste ni avanmäla er innan den 8 februari kl 15.00. Avanmäler ni efter detta datum får ni INTE era pengar tillbaka.