Den här sidans innehåll kommer från region Halland. Välj Halland som din region här eller välj en annan region här.

Entreprenörskap på riktigt 2020 Halland

Entreprenörskap på riktigt är höjdpunkten på UF-året! Därför rekommenderar vi dig som UF-företagare att ta chansen att delta på den. Den går av stapeln den 11 mars 2020 på Halmstad Arena.

Halland

OBS ALL INFORMATION NEDAN ÄR FÖR EPR2019 OCH ÄR ALLTSÅ INTE AKTUELL - SIDAN UPPDATERAS FRAMÖVER MED INFORMATION OM EPR2020!

All information om mässan Entreprenörskap på riktigt hittar ni i mässmanualen här nedan. Den innehåller all information som är värt att veta om ert UF-företag ska delta på mässan. 
Vi rekommenderar att ni läser igenom den noga.

PDF iconmonterkarta_till_eleverna_med_info_om_plats.pdf

 

Information till dig som UF-lärare
Under mässan så kommer du som UF-lärare få ta del av inspirerande föreläsningar och självklart ha tillgång till Lärarloungen! Under dagen arrangerar vi även elevinspirationsföreläsningar för elever i åk 1 och 2 och ”Nyfiken på UF” för lärare som ännu inte är UF-lärare. Sprid gärna inbjudan om detta till kollegor och elever!

I pdf.en nedan finner du inbjudan och information om föreläsning för dig som UF-lärare – tänk på att anmälan krävs.
PDF icon uf-larare_forelasning_entreprenorskap_pa_riktigt_2019.pdf
 

I pdf.en nedan finns också inbjudan till elevinspiration för åk 1 och 2. Även här krävs anmälan.PDF icon elevinspiration_ak_1-2_gymnasiet.pdf

Lärarloungen håller öppet mellan kl. 08.30 fram till kl. 18.00. Här kan du som UF-lärare ta kaffe och fika under dagen och pusta ut lite mellan all action på mässgolvet. Frågor eller funderingar så bara hojta till oss på UF-kontoret!

 

 

Inspireras och känn in stämningen genom att kolla in tidigare års mässfilmer:

Tidigare mässor