Den här sidans innehåll kommer från region Skåne. Välj Skåne som din region här eller välj en annan region här.

Månadens UF-företag Skåne 2018/2019

Vill ni bli intervjuade och publicerade på vår hemsida? Kontakta oss via mejl, johan.ahlgren@ungforetagsamhet.se och berätta lite om vad ni gör. Skicka med bilder på medlemmarna/logotyp/produkt och skriv lite om er produktion, affärsidé, försäljning eller annat spännande i ert UF-företag. Vi vill även att ni har uppdaterat er information på UF Showroom. Ni har chansen att komma med i ett reportage på Skånes hemsida och bli "månadens" UF-företag i Skåne.

Skåne

 

Månadens UF-företag - december 2018

Månadens UF-företag i december 2018 heter ÅterWin UF och kommer från Sundsgymnasiet i Vellinge. De hjälper privatpersoner och företag att bli mer miljövänliga för en grönare planet.

https://ungforetagsamhet.se/skane/manadens-uf-foretag-december-2018

 

Månadens UF-företag - januari 2019

Månadens UF-företag i januari heter SS Equestrian UF men är mer känt under namnet Equibox. Det är namnet på deras produkt som är en prenumerationslåda för ryttare och hästägare. Deras försäljning har verkligen tagit fart ordentligt med en storsatsning med monter på Friends Arena i Stockholm under ett av Sveriges största hästevenemang.

https://ungforetagsamhet.se/skane/manadens-uf-foretag-januari-2019

 

Månadens UF-företag februari 2019

Månadens UF-företag i februari är Nyans UF. Deras affärsidé är att tillverka unika och abstrakta mönster på brickor och glasunderlägg med hjälp av spillmaterial från lokala företag i Hässleholm.

https://ungforetagsamhet.se/skane/manadens-uf-foretag-februari-2019