Den här sidans innehåll kommer från region Skåne. Välj Skåne som din region här eller välj en annan region här.

Kalender mässa och tävlingar 2019

Här hittar ni viktiga datum inför och under "Entreprenörskap på riktigt", den regionala UF-mässan, 2019.

Skåne

 

 

December

Den 10 december kl. 12 öppnar anmälan till mässan på hemsidan (som UF-företag loggar ni in och under menyrubriken "mässor" hittar ni anmälningslänken). Platserna på mässan är begränsade, först till kvarn gäller. UF-företaget ställer ut EN av de tre mässdagarna.


Januari

16 januari Mässanmälan stänger (OBS! Anmälan stänger tidigare om mässan blir fullbokad, kölista upprättas därefter för de som inte fått plats). Veckan efter att anmälan har stängt kommer varje UF-företag som har en plats på mässan att få besked om vilken dag de ska ställa ut. Vi kommer till största möjliga mån samla respektive skolas alla UF-företag på samma dag.  

Februari

7 februari kl. 16.30 exakt! Uppladdningslänken stängs automatisk 16.30. 
Deadline inlämning av tävlingsbidrag. Ofullständiga eller försent inkomna bidrag går inte vidare i tävlingen. Var noga med att vara ute i god tid till inlämningen! 

Mars

6-8  mars  Skånes regionala mässa – ”Entreprenörskap på riktigt” på Emporia. Öppettider för allmänheten är kl. 12-18.

Under mässan erbjuder vi ett informations- och inspirationsseminarium för blivande UF-elever. Kom till seminariet och få inspiration och hör vilka möjligheter UF-företagande ger dig! Ung Företagsamhet Skånes skolinspiratörer Linnéa och August kommer på sitt eget sätt ge en guidning genom UF-året. Mer info hittar du här: https://ungforetagsamhet.se/gymnasium/skane/massa-skane-2019/anmal-bliva...