Galamiddagen från SM i Ung Företagsamhet 2015

Välkommen på SM i Ung Företagsamhet den 11-12 maj

Över 24 000 personer som går på gymnasiet över hela Sverige har under läsåret drivit ett UF-företag tillsammans med sina kompisar.

Tusentals UF-företagare har under våren ställt ut och visat upp sina företag på Ung Företagsamhets regional UF-mässor. Under de regionala mässorna har många valt att tävla med sitt UF-företag. Tävlingar inom Ung Företagsamhet är en morot, en spännande utmaning och ger UF-företagarna ett kvitto på att deras affärsidé håller.

Den 11-12 maj samlas vinnarna från de regionala UF-mässorna för att tävla om vilka som är bäst i Sverige. Under två dagar kommer UF-företagarna kämpa om de olika titlarna, det blir en hård och spännande kamp! Under kvällen den 12 maj kan du följa prisutdelningen LIVE på den här sidan.

Ung Företagsamhet har samlat några av Sveriges vassaste jurypersoner från alla olika brancher och uppdraget är att utifrån tävlingskriterier ta fram vinnare i de 17 tävlingarna. 

Mässan som genomförs under SM i Ung Företagsamhet är öppen för besökare och alla är välkomna att träffa några av Sveriges vassaste unga företagare. Lyssna på deras idéer, spana in deras kreativa lösningar på problem och kom och köp deras produkter och tjänster. 

Välkommen till SM i Ung Företagsamhet 11-12 maj på Stockholmsmässan.

#ufsm15

    Facebook

    Vinnare SM 2015