Den här sidans innehåll kommer från region Södermanland. Välj Södermanland som din region här eller välj en annan region här.

Entreprenörskap på riktigt 2019

Årets höjdpunkt! Entreprenörskap på riktigt är en energifylld mässa där UF-företagare har möjlighet att sälja, knyta värdefulla kontakter och tävla i olika kategorier av entreprenörskap. Mässan 2019 äger rum i Duveholmshallen i Katrineholm den 23 mars. Mässanmälan öppnar den 17 januari kl: 09:00, det är ett begränsat antal platser så se till att anmäla er i tid! Välkommen till Södermanlands största mässa för unga företagare den 23 mars!

Södermanland

 

Årets roligaste dag nalkas!
 

Entreprenörskap på riktigt är Sörmlands största mässa för unga företagare och den arrangeras i år i Duveholmshallen lördag den 23 mars, samtidigt som den lokala KFV-mässan. På plats kommer 130 utställande UF-företag från hela Sörmland ställa ut tillsammans med KFV-mässans 60–70 utställande lokala företag. UF-företagen möts för att tävla i 16 olika kategorier av entreprenörskap. Här utses vinnare i kategorier som till exempel Årets marknadsförare, Årets reklamfilm, Årets Innovation, Årets Hållbara UF-företag och också i den mest prestigefyllda tävlingen Årets UF-företag som tillsammans med 7 andra företag får representera Södermanland på SM i Stockholm 6-7 maj. Såå kul!

En jury bestående av drygt 80 representanter från Södermanlands näringsliv ställer under dagen upp för att utse vinnarna för varje kategori och några av klasserna där man kunnat skicka in bidrag i förväg avgörs redan på förmiddagen under invigningen, resten avgörs på eftermiddagen. Jurygrupperna har definitivt ett hårt med spännande arbete framför sig då de ska följa de olika UF-företagen när de visar upp sig under mässan.

Utöver detta har vi också en VIP-lunch som vi arrangerar tillsammans med Svenskt Näringsliv och ICA Speceritjänst. Där blir det paneldiskussion med Ebba Bauer Zetterblom, ung vd på Städarna Katrineholm tillsammans med Emanuel Fröberg som är från Oxelösund och listats som en av landets 100 talanger under 30 år som kommer att ta makten över Marknads och Kommunikationsbranchen under 2020-talet. Diskussionen leds av Björn Lindgren från Svenskt Näringsliv. Det blir också en egen VIP-lounge för våra UF-lärare och ett framtidstorg med aktörer från samhället. Detta är helt enkelt en dag fullproppad med framåtanda. För eleverna öppnar mässan 06.30 med monterbyggen. Sedan är den öppen för allmänheten från 11.00 till 16.00 innan prisceremonin startar.

Det ska bli fantastiskt roligt att få träffa alla elever och se vad de åstadkommit under året. Det här är höjdpunkten på året – en dag full av framtidstro och energi tillräcklig att leva på tills nästa års mässa. Det här får man inte missa. Så är det bara.

Tävlingar

Är ni sugna på att tävla? Klart ni är!
Mer information och tävlingskriterierna går att hitta här

Mässanmälan

Mässanmälan öppnar den 17 januari kl: 09:00, det är ett begränsat antal platser så se till att anmäla er i tid! Mässanmälan är bindande och kostar 400 kronor. 

Tack till våra mässpartners

Tillsammans med Katrineholms kommun kan vi arrangera Entreprenörskap på riktigt 2019, Södermanlands UF-mässa. 

Tack till våra tävlingsvärdar:

Sörmlands Sparbank
Sparbanken Rekarne
ICA Speceritjänst
Region Sörmland
KFV Marknadsföring
Munktell Science Park
Strängnäs kommun
Nyköpings kommun
Eskilstuna kommun
ReTuna 
Västra Sörmlands Näringsliv
Bartos  Media
Leader
Mälardalens Högskola
Handelskammaren Mälardalen