Den här sidans innehåll kommer från region Södermanland. Välj Södermanland som din region här eller välj en annan region här.

Entreprenörskap på riktigt 2020

Årets höjdpunkt! Entreprenörskap på riktigt är en energifylld mässa där UF-företagare har möjlighet att sälja, knyta värdefulla kontakter och tävla i olika kategorier av entreprenörskap. Mässan 2020 äger rum i samband med Bomässan i Nyköping på Rosvalla den 14 Mars 2020. Välkommen till Södermanlands största mässa för unga företagare den 14 mars!

Södermanland

 

Årets roligaste dag nalkas!
 

Entreprenörskap på riktigt är Sörmlands största mässa för unga företagare och den arrangeras i år på Rosvalla den 14 mars samtidigt som Bomässan. På plats kommer 130 utställande UF-företag från hela Sörmland ställa ut. UF-företagen möts för att tävla i 15 olika kategorier av entreprenörskap. Här utses vinnare i kategorier som till exempel Årets marknadsförare, Årets reklamfilm, Årets Innovation, Årets Hållbara UF-företag och också i den mest prestigefyllda tävlingen Årets UF-företag som tillsammans med 7 andra företag får representera Södermanland på SM på Stockholmsmässan i Maj. Såå kul!

En jury bestående av drygt 80 representanter från Södermanlands näringsliv ställer under dagen upp för att utse vinnarna för varje kategori och några av klasserna där man kunnat skicka in bidrag i förväg avgörs redan på förmiddagen under invigningen, resten avgörs på eftermiddagen. Jurygrupperna har definitivt ett hårt med spännande arbete framför sig då de ska följa de olika UF-företagen när de visar upp sig under mässan.

Det blir också en egen VIP-lounge för våra UF-lärare och en futurezone med aktörer från samhället. Detta är helt enkelt en dag fullproppad med framåtanda. För eleverna öppnar mässan 06.30 med monterbyggen. Sedan är den öppen för allmänheten från 11.00 till 16.00 innan prisceremonin startar.

Det ska bli fantastiskt roligt att få träffa alla elever och se vad de åstadkommit under året. Det här är höjdpunkten på året – en dag full av framtidstro och energi tillräcklig att leva på tills nästa års mässa. Det här får man inte missa. Så är det bara.

Tävlingar

Är ni sugna på att tävla? Klart ni är!
Mer information och tävlingskriterierna går att hitta här

Mässanmälan

Mer info om när mässanmälan öppnar kommer inom kort. 

Tack till våra mässpartners

Tillsammans med Nyköpings Kommun kan vi arrangera Entreprenörskap på riktigt 2020, Södermanlands UF-mässa. 

Tack till våra tävlingsvärdar:

Sörmlands Sparbank
Sparbanken Rekarne
Region Sörmland
Strängnäs kommun
Eskilstuna kommun
ReTuna 
Handelskammaren Mälardalen
RÅDEK
Svenskt Näringsliv
Leader Södermanland 

All kontakt gällande mässan sker via charlotte.gothberg@ungforetagsamhet.se 0706122510