Den här sidans innehåll kommer från region Stockholm. Välj Stockholm som din region här eller välj en annan region här.

Startup 2019 - 17 september FULLSATT

Locker room talk och Milad Mohammadi på scenen under höstens stora inspirationsevent för dig som ska starta ett UF-företag: Startup 2019. Tillsammans med våra särskilt inbjudna talare bjuder vi på tips, idéer och inspiration som gör att du kan ta dina idéer steget längre.

Stockholm

Vill du få en bra start på UF-året? Välkommen till Stockholmsmässan den 17 september då Ung Företagsamhet Stockholm håller Startup 2019. Vi fyller dig med tankar som får dig att våga tänka större. Din UF-lärare ansvarar för att anmäla dig och din klass! 

 

Locker room talk
De började som ett UF-företag med en affärsidé om att öka jämställdheten genom att stoppa skitsnacket i omklädningsrummet och har med sitt fortsatt viktiga arbete gjort skillnad. De har mött kungen, politiker och idrottsstjärnor och den 17 september möter de dig och Stockholms UF-företagare. Lyssna på deras resa och lämna rummet med tanken: Hur kan jag göra skillnad genom mig själv? 
 

Milad Mohammadi

Vi får återigen äran att ha en av Nordens mest efterfrågade talare inom mångfald och ledarskap hos oss på scenen. En entreprenör som talar från hjärtat om hur man kan rikta sin kraft så att den leder en på rätt väg. Han har vunnit pris som årets talare och gjort starkt intryck som 2019-2020 års UF-företagare inte får missa. 

Ung Företagsamhets inspiratörer

Ni får möjlighet att träffa Linnea, Isak och Agnes som alla nyligen drivit UF-företag och som idag arbetar på Ung Företagsamhet i Stockholm. Förutom rollen på scenen kommer de ut i klassrummen under ert UF-år och finns som kontaktpersoner för alla som driver UF-företag under 2019-2020. 

 

 •  Deltagandet är kostnadsfritt, anmälan krävs.
  Plats: Victoriahallen Stockholmsmässan, Älvsjö. 
  Startup körs två gånger denna dag. 
  kl 10:00-11:15 Fullbokat!
  kl 14:00-15:15 Fullbokat!

  Först till kvarn gäller!                     
  Anmälan stängd den 27 aug 2019. 
  Boka in en UF-inspiratör för Starta-Driva och Avvecklaföreläsning till din skola. Ta kontakt här 

Sidansvarig: Aylin Dagdelen
Senast uppdaterad:2019-08-27