Den här sidans innehåll kommer från region Stockholm. Välj Stockholm som din region här eller välj en annan region här.

UF-mässan Entreprenörskap på riktigt #EPR2019

Mässan Entreprenörskap på riktigt 2019 samlar runt 2800 UF-företagare och cirka 670 UF-företag, som under två dagar visar upp sina produkter och tjänster på Stockholmsmässan i Älvsjö. En höjdpunkt på UF-året och en fantastisk upplevelse fylld av bubblande entreprenöriella resor!

Stockholm

Under två dagar på Stockholmsmässan skapar Ung Företagsamhet Stockholmsregionen en brygga mellan skola, näringsliv och allmänheten när regionens UF-företag ställer ut under världens största UF-mässa. Ja, det är sant! Ung Företagsamhet (Junior Achivement) finns i över 100 länder och på ingen annan plats samlas så här många UF-företag. Det är en unik plats för nätverkande och inspiration!

Fri entré för alla!
Öppettider: 12.00-18.00
Datum: 19-20 februari 2019
Plats: Stockholmsmässan i Älvsjö

Invigning
Vi inleder de båda dagarna på Stockholmsmässan med invigning i Victoriahallen. Detta evenemang är slutet till UF-företagare, UF-lärare, UF-rådgivare, jurymedlemmar, tävlingsvärdar, partners och potentiella partners (gymnasieelever som ska driva UF-företag nästa läsår är istället välkomna på inspirationsföreläsning). Är du från näringslivet och intresserad av Ung Företagsamhet kan du kontakta Petra Westring för att få en plats till invigningen. 
 
Under invigningen delas priset Årets Affärsplan i Stockholm ut i samarbete med Svea Ekonomi. 

Prisutdelning och nätverksträff
Under mässan tävlar UF-företagarna i en mängd kategorier och bedöms av en jury med experter från näringslivet. Priserna delas ut den 21 februari på Dansens Hus i Stockholm city. I samband med prisutdelningen finns även möjlighet till nätverkande mellan näringslivet, jurymedlemmar och UF-företagarna. Läs mer om prisutdelningen här!

Tack till våra partners som gör vår verksamhet möjlig!