Den här sidans innehåll kommer från region Västerbotten. Välj Västerbotten som din region här eller välj en annan region här.

Mässan Entreprenörskap på riktigt

28 mars är det dags för Västerbottens regionala mässa - Entreprenörskap på riktigt 2020 i Umeå. Här finns allt du behöver veta inför årets höjdpunkt

Västerbotten

Entreprenörskap på riktigt 2020 Västerbotten

Anmälan

Anmälan till mässan öppnar den 11 december på vår nya hemsida. Du kan anmäla ditt företag fram till den 21 december klockan 14.00 Platserna är begränsade, så först till kvarn. En person anmäler hela företaget, och ni får en bekräftad plats på mässan först när ni gjort klart anmälan. Om alla mässplatser är bokade, hamnar ni på reservplats.

Avanmälan 

Observera att anmälan är bindande. Om ni inte vill ha er plats på mässan måste ni avanmäla er innan den 21 december kl 14.00. Avanmäler ni efter detta datum får ni INTE era pengar tillbaka. 

Besökare 

Mässan är öppen för besökare lördag den 28 mars. Det är fri entré så bjud gärna in släkt och vänner till mässan för att tillsammans skapa en mässa med många besökare. 

Boende 

Ung Företagsamhet bekostar inte något boende för dig som utställare på mässan eftersom mässan är en dag. Om du önskar komma dagen innan hänvisar vi dig till de boendealternativ som finns tillgängliga. 

Kostnad 

Deltagaravgiften för mässan är 300 kr/företag samt 150 kr/person. Beroende på vilka tillval ni vill ha i montern kan andra kostnader tillkomma utöver grundavgiften. I priset ingår en monterplats samt mat under dagen. Som deltagare får du också delta i de tävlingar som går av stapeln under mässan och inträde till vårt avslutningsevent på Aula Nordica. 

Monterplats 

I mässavgiften ingår en monterplats per UF-företag. Det finns mittmontrar respektive hörnmontrar. Golvet täcks av en grå matta. Vi kan ej ta emot önskemål angående placering av monter.

Monterkarta 

Monterkartan med vilken plats ditt UF-företag fått kommer du hitta här. Så snart vi stängt anmälan påbörjar vi arbetet med monterkartan och publicerar den på eventsidan så snart den är klar. 

Montermaterial att hyra 

Här kommer ni hitta all den monterutrustning som ni kan hyra på mässan. Önskar ni hyra montermaterial, anmäl detta vid mässanmälan.

Prisutdelning 

Prisutdelning sker efter mässans slut den 28 mars på Aula Nordica, Universums gränd 4, 901 87 Umeå. Buss tar dig från mässhallen till prisutdelningen. Prisutdelningen är obligatorisk att delta i för dig som ställer ut på mässan, och under programmet bjuder vi på middag och avslöjar vilka företag som tagit hem vinsterna i årets tävlingar. Det finns också möjlighet att åka tillbaka till mässan efter prisutdelningen slutat. 

Tid & Plats 

Mässan pågår den 28 mars i Umeå på Avion Shopping. 

Öppettiderna för besökare är 12.00-17.00

Här kommer programmet för dagen publiceras 

Frågor 

Vid eventuella frågor om mässan kontakta Julia Forsberg på:
julia.forsberg@ungforetagsamhet.se eller 070 592 97 80 

Denna sida uppdateras löpande, mer information kommer.