Den här sidans innehåll kommer från region Halland. Välj Halland som din region här eller välj en annan region här.

Future Zone - möt framtiden på mässan

I år skapar vi Future Zone i anslutning till mässan den 5 mars. Här får våra partners och näringslivet möjlighet att ställa ut.

2018-12-21

Halland

 

Vi vill att detta skall vara en plats där unga människor får chansen att möta de som de kommer komma i kontakt med i framtiden.

Behöver ni visa upp er som arbetsgivare för framtidens medarbetare?

Har ni den bästa produkten eller tjänsten för unga?

Kan ni hjälpa unga i val av yrke, utbildning eller företagande?

Då är detta platsen för er. 

Läs mer och anmäl er

.

Nyheter

 • Månadens UF-företag i Halland Äggcellent UF!

  Halland Entreprenörskap på riktigt 2019 är avklarad och vilka grymma UF-företagare det finns i Halland! Det blev en lång tisdag när 176 UF-företag samlades i Halmstad Arena för att visa upp sig, sälja och tävla! Många glada rop blev det när vinnarna i de olika kategorierna avslöjades. Årets Marknadsförare och Årets UF-företag blev även Månadens UF - Företag Äggcellent UF!
 • EPR2019 - Vilken härlig dag det blev!

  Halland Entreprenörskap På Riktigt är precis avslutad och det är dags att summera dagen, vinnarna, händelser och alla intryck.
 • UF-MÄSSA ENTREPRENÖRSKAP PÅ RIKTIGT 2019

  Halland Tisdagen den 5 mars är det dags för årets stora höjdpunkt för UF-företagarna i Halland. Då är det nämligen dags för UF-mässan Entreprenörskap på riktigt. Den går av stapeln på Halmstad Arena och under mässan så finns 176 UF-företag på plats och ställer ut sina företag som de har arbetet med under läsåret. Detta är en fantastiskt inspirerande och härlig dag som du inte vill missa!
 • Månadens UF-företag i Halland Fotboll För Alla (FFA) UF

  Halland Det blir mer och mer populärt bland UF-företag att erbjuda tjänster som sin affärsidé. Ett lysande exempel på ett sådant företag är Fotboll För Alla (FFA) UF, som tack vare sitt stora engagemang och driv nu också blivit månadens UF-företag i februari! Tjejerna från ekonomiprogrammet på Falkenbergs gymnasieskola anordnar fotbollscuper där alla får vara med oavsett kön eller nivå.
 • Information för UF-lärare om EPR2019 den 5 mars

  Halland Snart är det dags för vårens stora höjdpunkt för många UF-företagare, nämligen UF-mässan Entreprenörskap på riktigt som går av stapeln den 5 mars i Halmstad Arena!