Den här sidans innehåll kommer från region Halland. Välj Halland som din region här eller välj en annan region här.

Future Zone - möt framtiden på mässan

I år skapar vi Future Zone i anslutning till mässan den 5 mars. Här får våra partners och näringslivet möjlighet att ställa ut.

2018-12-21

Halland

 

Vi vill att detta skall vara en plats där unga människor får chansen att möta de som de kommer komma i kontakt med i framtiden.

Behöver ni visa upp er som arbetsgivare för framtidens medarbetare?

Har ni den bästa produkten eller tjänsten för unga?

Kan ni hjälpa unga i val av yrke, utbildning eller företagande?

Då är detta platsen för er. 

Läs mer och anmäl er

.

Nyheter

 • Varbergs Sparbanks UF-gala 2019

  Halland För fjärde året i rad så anordnades igår Varbergs Sparbanks UF-gala på just Varberg Sparbank. Galan lyfter fram eleverna som drivit UF-företag i Varbergs kommun under året och delar ut ett antal priser i olika kategorier.
 • Månadens UF-företag i maj är Teara UF!

  Halland Mens, sexuella läggningar och att våga ta plats som kvinna är några av ämnena som tas upp i teaterföreställningen ”Girls will make you blush”. En föreställning uppsatt av fyra tjejer från estetiska programmet på Aranäsgymnasiet i Kungsbacka. Månadens UF i maj månad!
 • Walk & Talk UF anordnade tipspromenad i Falkenberg med fokus på välmående och hälsa!

  Halland Vad är viktigast för att du ska må bra? Vad är vila för dig? Vem gör dig glad? Detta är bara några av frågorna som Walk and Talk UF ställde när de skulle undersöka hur invånarna i Falkenbergs kommun såg på sitt välmående och sin hälsa.
 • Tips vid Avveckling av UF-företaget

  Halland När UF-företaget ska avvecklas och årsredovisningen ska göras så finns det en hel del saker att tänka på. Här har vi samlat lite tips för att det ska gå så smidigt som möjligt!
 • Månadens UF-företag i april är Laga Ni Äta Vi UF!

  Halland Vi börjar röra oss mot slutet av UF-året. Avvecklingen startas igång, det ska skrivas årsredovisningar och det ska vara rea. Under denna tiden av året ligger fokuset på reflektion av UF-året. Vad har vi gjort? Vad kunde vi ha gjort bättre? Ett UF-företag som jag tror är nöjda med året är Laga Ni Äta Vi UF, Månadens UF-företag i april!