Vad händer sen?

Nu är UF-året slut så vad händer efter det? Det behöver inte vara slut. Det finns en massa hjälpande händer där ute för dig som är redo att driva vidare din affärsidé, eller för dig som har en helt ny affärsidé på gång.

2017-06-12

Halland

 

Klicka på länkarna för att komma direkt till hemsidan!

Almi Företagspartner – Hjälp med att starta företag

Nyföretagarcentrum – Hjälp med att starta företag

High Five Halmstad  - Kontor & Affärsutveckling

Potential Varberg –Affärsutveckling & Riskkapital

Drivhuset  – Hjälp med att starta företag

Arbetsförmedlingen - Starta eget bidrag

Coompanion – Hjälp med att starta företag

Connect- Affärsutveckling & Riskkapital

Vill du bara hitta inspiration och motivation till att driva vidare? Då är det ett ypperligt tillfälle att gå med i UF alumni! I sommar arrangerar vi i Halmstad Westcoast business day, ett kostnadsfritt evenemang för UF-alumner och entreprenörer från hela landet där vi bjuder på busniess lunch, inspirerande föreläsningar och en massa härligt mingel. Du anmäler dig till evenemanget HÄR. 

Är du inte registrerad  UF alumn? Gör det idag enkelt och lätt HÄR.

Nyheter

 • Mentorskap är nyckeln till framgång

  Sverige Genom UF alumni träffar nya alumner, i början av sin karriär, äldre alumner som kommit lite längre.
 • UF-alumnen Alexander blev ledare för en dag

  Sverige I november bjöd några av Sveriges främsta ledare in före detta UF-företagare till en dag på jobbet. En dag fullspäckad av inspiration, erfarenhetsutbyte och framgångstips. Möt UF-alumnen Alexander Zahari och Eirik Winter, Nordenchef på Citi.
 • UF-alumnen Maria blev ledare för en dag

  UF alumni Under globala entreprenörskapsveckan bjöd några av Sveriges främsta ledare in före detta UF-företagare till en dag på jobbet. En dag fullspäckad av inspiration, erfarenhetsutbyte och framgångstips. Möt UF-alumnen Maria Dovärn och Åsa Arvidsson, vd Avanade.
 • UF-alumnen Sara blev ledare för en dag

  UF alumni Under globala entreprenörskapsveckan bjöd några av Sveriges främsta ledare in före detta UF-företagare till en dag på jobbet. En dag fullspäckad av inspiration, erfarenhetsutbyte och framgångstips. Möt UF-alumnen Sara Hairi och Helena Hagman, Learning and Development Manager på ManpowerGroup.
 • UF-alumnen Felicia blev ledare för en dag

  UF alumni Under globala entreprenörskapsveckan bjöd några av Sveriges främsta ledare in före detta UF-företagare till en dag på jobbet. En dag fullspäckad av inspiration, erfarenhetsutbyte och framgångstips. Möt Felicia Gillberg, UF-alumn och Sofi Franzén, vd Eventyr.