Hem / Nyheter & Event / Jämtland / Är du vår nya skolinspiratör?

Är du vår nya skolinspiratör?

Får du en kick av att prata inför folk och trivs i rampljuset? Har du drivit UF-företag eller har ett genuint intresse för entreprenörskap? Att du är strukturerad, vill utvecklas och utmanas i ditt arbete ser vi som en självklarhet. Beskrev vi precis dig? Då är chansen stor att du är vår nya stjärna

Vi söker nu en skolinspiratör vårt team med inriktning mot gymnasiet. Ditt huvudsakliga uppdrag blir att:

  • Genomföra föreläsningar och skolbesök på gymnasieskolor i Jämtland.
  • Coacha gymnasieelever genom utbildningsprocessen UF-företagande.
  • Administrera utbildningsprocessens obligatoriska moment.
  • Stärka och vårda relationen med UF-elever och UF-lärare.
  • Administrera sociala medier
  • Delta i övrig verksamhet inom Ung Företagsamhets uppdrag. (mässor, kickoffer m.m.)

Profil

Du är social och har lätt för att anpassa dig till nya människor och situationer. Att stå i rampljuset är något du både behärskar och trivs med. Du har ett stort intresse för entreprenörskap, är flexibel och tar eget ansvar för ditt arbete. Du är strukturerad och ser till att dina arbetsuppgifter blir gjorda i tid. Det är meriterande om du drivit UF-företag.

Arbetsplatsen

Välkommen till en inspirerande och utvecklande organisation som ger dig möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du bygger ett unikt personligt nätverk. Vi arbetar målstyrt vilket innebär stor frihet under ansvar samtidigt som vi jobbar tätt ihop i vårt team där energi, glädje och laganda är viktigt. Periodvis är det många aktiviteter på gång samtidigt, så du behöver gilla högt tempo och vara beredd att hugga i där det behövs.

Vi har vårt kontor i centrala Östersund men tjänsten innebär en hel del resor inom hela Jämtlands län. Vissa aktiviteter och evenemang kan förekomma på kvällstid och ibland helger. Körkort är ett krav.

Tillträde

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning, 75%. Anställningsperioden är från 14 augusti 2023 till och med 20 juni 2024.

Ansökan

Skicka in ditt CV och personliga brev. Vi tar också gärna emot rörligt material i form av en kort presentationsfilm av dig och varför du vill arbeta med oss (det är frivilligt)

Skicka in din ansökan senast 15 juni. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan dess.

Ung Företagsamhet är en ideell, partipolitiskt obunden förening som sedan 1980 verkat för att alla elever ska ges möjlighet att tränas i entreprenörskap. Vi är en organisation som utbildar i entreprenörskap med resultat som varar. Vi vill ge alla elever samma möjlighet att bestämma över sin egen framtid. 

Lämna in din ansökan Här
Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.