julmingel UF jämtland

Julmingel med Ung Företagsamhet Jämtland

Den 3 december bjuder vi in alla UF-vänner till ett mysigt julmingel på länets största gymnasieskola!

2018-11-22

Jämtland

Vi vill välkomna Dig som är partner, rådgivare, lärare eller UF alumn till
Ung Företagsamhets årsmöte, julmingel och UF-marknad den 3 december på Jämtlands gymnasium Wargentin!

 • Årsmöte 15:00-15:30 - Wargentinsalen
 • Julmingel och UF-marknad med några av årets UF-företag 15:30-17:00 – Café Lyan

Vi bjuder på glögg, gott julfika, underhållning och shopping.
Anmäl er
här senast torsdag den 29/11

Varmt välkomna önskar vi på Ung Företagsamhet Jämtland!

Nyheter

 • UF alumni söker jurymedlemmar

  Västerbotten UF alumni Västerbotten söker UF alumner som vill delta som jurymedlemmar på mässan Entreprenörskap på riktigt 2019 samt Alumninästet 2019.
 • Ledare För En Dag 2018

  Stockholm Med nyårsfirande i bagaget kan vi nu tillbaka på ett fantastiskt år för UF alumni Stockholm. Vi är mycket glada för alla roliga event vi tillsammans i UF alumni gjort minnesvärda och lärorika. Mingelkvällar, ledarskapsform och föreläsningar har präglat året som gått. Traditionsenligt anordnande UF alumni Stockholm en av våra mest uppskattade och eftertraktade projekt - Ledare För En Dag.
 • Alumnireportaget - Jessica Söderquist

  Östergötland Jessica läser sitt första år på universitetet och pluggar till ämneslärare i svenska och religion. Under läsåret 2017/2018 drev hon företaget Barnväktarna UF tillsammans med fem klasskompisar. De läste Barn och Fritid på Carlsunds Utbildningscentrum i Motala vilket gjorde dem väl lämpade för sitt uppdrag…Barnväktarna UF.
 • UF-alumnen Julia blev ledare för en dag

  Sverige Nyligen bjöd några av Sveriges främsta ledare in före detta UF-företagare till en dag på jobbet. UF-alumnen Julia mötte banken Citis nordenchef.
 • Ledare för en dag

  Fyrbodal Eventet Ledare för en dag genomförs i Sverige på flera platser runtom i Sverige inom ramen för UF alumni och ledarskapsveckan. Dagen syftar till att ge en UF alumn möjligheten att få följa en ledare under dag på jobbet.