Jon vågade följa sin passion. Startade populära hamburgerhak i Stockholm

Jon Widegren driver restaurangerna Flippin´ burgers och Lådan i Stockholm. Idag är det framgångsrika krogar, men det var inte självklart för honom att starta eget.

2018-12-12

Sverige

- Nej, det var extremt svårt för mig att bestämma mig för att starta, berättar han i Ung Företagsamhets podd. För mig var den mentala barriären jättehög, förklarar han och berättar att kompisar som redan startat företag blev viktiga förebilder för honom.

Men trots att det varit tufft i början är det inget han ångrar.
- Nej, aldrig att jag tänkt att jag ska ge upp. Aldrig!

Så kommer du på en grym affärsidé: Lyssna på Jon i Ung Företagsamhets podd. 

Mer om Jons ställen:
Flippin´burgers
Lådan
 

Nyheter

 • Just nu driver rekordmånga UF-företag

  Sverige Hela 31 513 gymnasieelever driver UF-företag i år. – UF-företagande är en växande trend bland unga, säger Cecilia Nykvist, vd Ung Företagsamhet Sverige.
 • Ung Företagsamhet Fyrbodal söker regionchef

  Sverige Ung Företagsamhet i Fyrbodal söker en regionchef som har erfarenhet av ledarskap och ett stort engagemang för entreprenörskap i skolan.
 • UF-alumnen Julia blev ledare för en dag

  Sverige Nyligen bjöd några av Sveriges främsta ledare in före detta UF-företagare till en dag på jobbet. UF-alumnen Julia mötte banken Citis nordenchef.
 • "Vårt UF-år väckte så mycket inom oss"

  Sverige Erik och Emilia drev båda UF-företag på gymnasiet i Umeå. Nu har de skapat en glasögonkollektion med inspiration från Norrland.
 • Lina: Jag tror på Ung Företagsamhet

  Sverige - Jag tycker att det är viktigt att unga blir introducerade till entreprenörskap, säger Lina Gebäck som startade Linas Matkasse.