Jon vågade följa sin passion. Startade populära hamburgerhak i Stockholm

Jon Widegren driver restaurangerna Flippin´ burgers och Lådan i Stockholm. Idag är det framgångsrika krogar, men det var inte självklart för honom att starta eget.

2018-10-02

Sverige

- Nej, det var extremt svårt för mig att bestämma mig för att starta, berättar han i Ung Företagsamhets podd. För mig var den mentala barriären jättehög, förklarar han och berättar att kompisar som redan startat företag blev viktiga förebilder för honom.

Men trots att det varit tufft i början är det inget han ångrar.
- Nej, aldrig att jag tänkt att jag ska ge upp. Aldrig!

Så kommer du på en grym affärsidé: Lyssna på Jon i Ung Företagsamhets podd. 

Mer om Jons ställen:
Flippin´burgers
Lådan
 

Nyheter

 • UF-alumner från Sundsvall är Årets Företagare

  Sverige Bröderna Mohammad och Hamid Khanahmadi drev UF-företag i gymnasiet. Nu har de prisats för sitt entreprenörskap.
 • Roliga läromedel i grundskolan

  Sverige Hon ser det som självklart att man kan lära barn att tänka på entreprenörskap. - Det går alldeles utmärkt, säger Lidingöläraren Christina Forsgren som jobbat med Ung Företagsamhets läromedel i grundskolan.
 • Niklas Adalberth: Jag tror på Ung Företagsamhet

  Sverige Han var med och skapade Klarna och grundade Norrsken Foundation. - Entreprenörer kommer med nya idéer och sätt att lösa olika problem som i förlängningen driver samhället framåt, säger Niklas. Därför tror han på Ung Företagsamhet.
 • Forskning slår fast: UF-företagande positivt

  Sverige Steven Hunter Lindqvist har skrivit en licentiatuppsats om Ung Företagsamhet. Resultatet? Att driva UF-företag ger en lång rad fördelar för ungdomarna.
 • Han driver globalt företag. Startade med UF-företag

  Sverige Alan hjälper miljontals människor över hela jorden att se vem som ringer genom sin app Truecaller. Han började med UF-företag på gymnasiet i Kungsängen.