Är du nästa representant för UF alumni i Jönköping?

Har du drivit ett UF-företag och vill fortsätta utveckla ditt entreprenörskap? Nu söker vi en ideell drivkraft för att utveckla UF alumni i Jönköping.

2018-09-17

Jönköping

 

Uppdraget består av att:

Utveckla och expandera UF alumni i Jönköping i enlighet med uppsatta mål. Medverka vid och vara initiativtagare till UF alumni-aktiviteter i Jönköping.
Delta på nationella och storregionala möten med UF alumnis olika samråd och styrgrupper. Detta innefattar den årliga alumni-konferensen i samband med SM i Ung Företagsamhet. 

Din profil:

Du är UF alumn och Jönköping är idag din utgångspunkt. Du har god social kompetens och tycker om att ha kontakt med människor. Du har ett stort intresse för entreprenörskap och nätverkande, är flexibel och prestigelös.

Uppdraget är ideellt och till regional representant för UF alumni i Jönköping väljs du på ett läsår i taget, med start läsår 18/19. I utbyte erbjuder vi dig personliga utvecklingsmöjligheter och chanserna till att skaffa både nya kontakter och nya erfarenheter är mycket goda.

Är du den som vill vara med och utveckla UF alumni i Jönköping? Skicka din ansökan till jonkoping@ufalumni.se senast den 3 oktober 2018!

Nyheter

 • Alumnireportaget - Locker Room Talk

  Östergötland Jag har stämt träff med Shanga Aziz, grundare av Locker Room Talk en varm fredagseftermiddag i oktober. Shanga grundade tillsammans med kollegan Rogerio Silva Locker Room Talk som ett UF-företag 2016. Två år senare har verksamheten ombildats till en ideell organisation med över 20 medarbetare runt om i Sverige.
 • Odd blir regional representant för UF-alumni Gotland

  Gotland Odd Runfeldt har alltid varit en företagsam person och efter att ha drivit UF-företaget Tänk! UF har hans företagsamhet och kreativitet fortsatt sprudla. Nu är Odd redo att ta nästa steg och fortsätta i entreprenörsandan och representera ung företagsamhet och UF-alumni Gotland.
 • Relode är vinnare av SKAPA-priset 2018

  Halland För ett par år sedan drev Christoffer Olsson, William Wolff och Felix Sällström UF-företag på Sturegymnasiet i Halmstad. Nu har de tilldelats SKAPA-priset som årets unga innovatörer 2018 med samma affärsidé som i sitt UF-företag.
 • Alumninästet 2018! - 15 november

  Skåne För tredje året i rad genomför UF-alumni Skåne alumninästet! Här har alla årets UF-företagare möjlighet att få feedback på sin idé och pitch. Ansök idag!
 • Emma Trygg - från UF-företagare till företagare

  Östergötland Jag träffar Emma Trygg utanför stadsbiblioteket i Norrköping. Det är många studenter som far fram och tillbaka på gatan utanför. Vi börjar prata om studenten och studenttider. ”Jag kan inte fatta att det är ett helt år sedan jag tog studenten. Jag har hunnit med så mycket sedan dess”, säger Emma. Direkt efter studenten startade Emma upp sitt företag Trygg Coaching.