Är du nästa representant för UF alumni i Jönköping?

Har du drivit ett UF-företag och vill fortsätta utveckla ditt entreprenörskap? Nu söker vi en ideell drivkraft för att utveckla UF alumni i Jönköping.

2018-09-17

Jönköping

 

Uppdraget består av att:

Utveckla och expandera UF alumni i Jönköping i enlighet med uppsatta mål. Medverka vid och vara initiativtagare till UF alumni-aktiviteter i Jönköping.
Delta på nationella och storregionala möten med UF alumnis olika samråd och styrgrupper. Detta innefattar den årliga alumni-konferensen i samband med SM i Ung Företagsamhet. 

Din profil:

Du är UF alumn och Jönköping är idag din utgångspunkt. Du har god social kompetens och tycker om att ha kontakt med människor. Du har ett stort intresse för entreprenörskap och nätverkande, är flexibel och prestigelös.

Uppdraget är ideellt och till regional representant för UF alumni i Jönköping väljs du på ett läsår i taget, med start läsår 18/19. I utbyte erbjuder vi dig personliga utvecklingsmöjligheter och chanserna till att skaffa både nya kontakter och nya erfarenheter är mycket goda.

Är du den som vill vara med och utveckla UF alumni i Jönköping? Skicka din ansökan till jonkoping@ufalumni.se senast den 3 oktober 2018!

Nyheter

 • UF alumni Skåne söker nya medlemmar till styrgruppen

  Skåne UF alumni Skåne söker nu nya medlemmar som en gång drivit UF-företag till den regionala styrgruppen! Vill du utvecklas som person, få inspiration och knyta värdefulla kontakter? Då ska du söka!
 • Alumnireportaget - Hamza Mostafa

  Östergötland Den 24 april mottog två östgötska UF-alumner stipendiet Kompassrosen. En av dem var Hamza Mostafa som prisas för sitt värdebaserade ledarskap. Stipendiet delades ut på Kungliga slottet av ingen mindre än H.M Konungen.
 • Finalister UF till AB-stipendiet

  Sverige Under SM i Ung Företagsamhet koras vinnaren av UF till AB-stipendiet på 50 000 kr och vi kan nu avslöja de fem finalisterna. Det har varit rekordmånga sökande i år och otroligt tuff konkurrens.
 • Alumnirepotaget: Therése Thard

  Östergötland Jag träffar Therése Thard på hennes kontor i ett av Norrköpings mest säregna hus, ”Strykjärnet”, på ön Laxholmen mitt i Motala ström. Där driver hon tillsammans med sin sambo företaget MyGizmo AB.
 • Lysande ledare fick nya skuggor

  Göteborg För sjätte året i rad arrangerades Ledare för en dag – årets mest matiga och intressanta event för nätverket UF alumni. I år fick fyra UF-alumner jobbskugga var sin ledare, en heldag på jobbet. Dagen avslutades med LFED Meet up på Liseberg.