Är du nästa representant för UF alumni i Jönköping?

Har du drivit ett UF-företag och vill fortsätta utveckla ditt entreprenörskap? Nu söker vi en ideell drivkraft för att utveckla UF alumni i Jönköping.

2018-09-17

Jönköping

 

Uppdraget består av att:

Utveckla och expandera UF alumni i Jönköping i enlighet med uppsatta mål. Medverka vid och vara initiativtagare till UF alumni-aktiviteter i Jönköping.
Delta på nationella och storregionala möten med UF alumnis olika samråd och styrgrupper. Detta innefattar den årliga alumni-konferensen i samband med SM i Ung Företagsamhet. 

Din profil:

Du är UF alumn och Jönköping är idag din utgångspunkt. Du har god social kompetens och tycker om att ha kontakt med människor. Du har ett stort intresse för entreprenörskap och nätverkande, är flexibel och prestigelös.

Uppdraget är ideellt och till regional representant för UF alumni i Jönköping väljs du på ett läsår i taget, med start läsår 18/19. I utbyte erbjuder vi dig personliga utvecklingsmöjligheter och chanserna till att skaffa både nya kontakter och nya erfarenheter är mycket goda.

Är du den som vill vara med och utveckla UF alumni i Jönköping? Skicka din ansökan till jonkoping@ufalumni.se senast den 3 oktober 2018!

Nyheter

 • Här är årets finalister i Familjen Spendrups stipendium

  Sverige Varje år delas Familjen Spendrups stipendium ut till en UF-alumn med företagarambitioner. Vinnaren får en investering på 50 000 kronor för att utveckla sitt företag och bjuds in för att träffa Spendrups företagsledning under en dag.
 • ALUMNIREPORTAGET - MARGARETHA LANGUEVILLE

  Östergötland I år genomför över 31 000 gymnasieungdomar Ung företagsamhets processutbildning. Dessa elever är fördelade på 9 635 UF-företag över hela Sverige. Sedan starten 1980 har Ung företagsamhet utbildat över 420 000 ungdomar genom processutbildningen UF-företagande. En av de första var Margaretha Langueville.
 • Sök till UF alumnis nationella kommunikationsteam

  Sverige Har du ett brinnande intresse för UF alumni och kommunikation? Sök till det nationella kommunikationsteamet 2019/2020.
 • Vinn 50 000 kr!

  Göteborg Har du drivit UF-företag? Då har du chans att vinna J Christer Ericssons entreprenörspris på hela 50 000kr. Det är fjärde gången som vi, tillsammans med JCE Group, delar ut priset för att främja unga företagare. Ansök senast 16 juni! Läs mer här
 • UF alumni Skåne söker nya medlemmar till styrgruppen

  Skåne UF alumni Skåne söker nu nya medlemmar som en gång drivit UF-företag till den regionala styrgruppen! Vill du utvecklas som person, få inspiration och knyta värdefulla kontakter? Då ska du söka!