Är du nästa representant för UF alumni i Jönköping?

Har du drivit ett UF-företag och vill fortsätta utveckla ditt entreprenörskap? Nu söker vi en ideell drivkraft för att utveckla UF alumni i Jönköping.

2018-09-17

Jönköping

 

Uppdraget består av att:

Utveckla och expandera UF alumni i Jönköping i enlighet med uppsatta mål. Medverka vid och vara initiativtagare till UF alumni-aktiviteter i Jönköping.
Delta på nationella och storregionala möten med UF alumnis olika samråd och styrgrupper. Detta innefattar den årliga alumni-konferensen i samband med SM i Ung Företagsamhet. 

Din profil:

Du är UF alumn och Jönköping är idag din utgångspunkt. Du har god social kompetens och tycker om att ha kontakt med människor. Du har ett stort intresse för entreprenörskap och nätverkande, är flexibel och prestigelös.

Uppdraget är ideellt och till regional representant för UF alumni i Jönköping väljs du på ett läsår i taget, med start läsår 18/19. I utbyte erbjuder vi dig personliga utvecklingsmöjligheter och chanserna till att skaffa både nya kontakter och nya erfarenheter är mycket goda.

Är du den som vill vara med och utveckla UF alumni i Jönköping? Skicka din ansökan till jonkoping@ufalumni.se senast den 3 oktober 2018!

Nyheter

 • Alumnireportaget - Elin Namnieks

  Östergötland Elin Namnieks är tjejen från Vimmerby som tagit klivet ut i världen för att förverkliga sina drömmar.
 • 8 tävlingar avgörs på mässan

  Göteborg Den 11 mars så kommer över 100 personer från näringslivet att kora bland annat Årets Innovation och Årets Hantverkare. Vi har också en ny tävling för i år, där 5 vinnare får ta emot ett stipendium värt 15 000 kr. Så här går det till!
 • Alumnireportaget - Filip Printzell & Robert Halldén

  Östergötland Första gången jag träffade Filip Printzell och Robert Halldén var på ett företagsevent i Linköping med fokus på framtidens företagande. I efterhand kan jag konstatera att eventets innehåll säger mycket om de båda entreprenörerna. Trots att framgångarna har avlöser varandra de senaste åren strävar de alltid efter fortsatt utveckling och nya utmaningar.
 • UF alumni söker jurymedlemmar

  Västerbotten UF alumni Västerbotten söker UF alumner som vill delta som jurymedlemmar på mässan Entreprenörskap på riktigt 2019 samt Alumninästet 2019.
 • Ledare för en dag 2018

  Stockholm Med nyårsfirande i bagaget kan vi nu tillbaka på ett fantastiskt år för UF alumni Stockholm. Vi är mycket glada för alla roliga event vi tillsammans i UF alumni gjort minnesvärda och lärorika. Mingelkvällar, ledarskapsform och föreläsningar har präglat året som gått. Traditionsenligt anordnande UF alumni Stockholm en av våra mest uppskattade och eftertraktade projekt - Ledare för en dag.