Nominera en alumn till Crenova-utmärkelsen

Har du drivit UF-företag i Jönköpings län? Driver du idag ett företag eller har ambitioner att starta? Då är Crenovagruppens utmärkelse något för dig. Värnamo-företaget Crenovagruppen och Ung Företagsamhet delar ut 25 000 till en ung entreprenör med framtidsvisioner.

2018-01-18

Jönköping

Som 17-åring och ny i Sverige saknade Kadim Akca språk, utbildning, kontakter, arbetstillstånd, pengar, vänner och ett sammanhang där han sov på en parkbänk i Värnamo. Idag är han en framgångsrik multi-entreprenör och vill han ge tillbaka till en ung företagare i Jönköpingstrakten. Utmärkelsen delas ut i samband arrangemanget 40 000 möjligheter  i den nya gummifabriken i Värnamo.

Utmärkelsen innebär förutom publicitet och äran, 25 000 kronor för att ta nästa steg med företaget.

Nominera dig själv eller någon annan innan 23 februari.

Kriterier för att nominera:

 • Personen ska ha drivit UF-företag i Jönköpings län
 • Personen ska driva ett företag eller ha ambitionen att starta
 • En motivering och personbeskrivning. Varför är du eller personen du nominerar en enastående entreprenör? Beskriv också affärsidén och nuläget.

Nominera senast den 23 februari här. Utmärkelsen delas ut 8 mars i Värnamo, save the date.

Nyheter

 • UF alumni söker jurymedlemmar

  Västerbotten UF alumni Västerbotten söker UF alumner som vill delta som jurymedlemmar på mässan Entreprenörskap på riktigt 2019 samt Alumninästet 2019.
 • Ledare för en dag 2018

  Stockholm Med nyårsfirande i bagaget kan vi nu tillbaka på ett fantastiskt år för UF alumni Stockholm. Vi är mycket glada för alla roliga event vi tillsammans i UF alumni gjort minnesvärda och lärorika. Mingelkvällar, ledarskapsform och föreläsningar har präglat året som gått. Traditionsenligt anordnande UF alumni Stockholm en av våra mest uppskattade och eftertraktade projekt - Ledare för en dag.
 • Alumnireportaget - Jessica Söderquist

  Östergötland Jessica läser sitt första år på universitetet och pluggar till ämneslärare i svenska och religion. Under läsåret 2017/2018 drev hon företaget Barnväktarna UF tillsammans med fem klasskompisar. De läste Barn och Fritid på Carlsunds Utbildningscentrum i Motala vilket gjorde dem väl lämpade för sitt uppdrag…Barnväktarna UF.
 • UF-alumnen Julia blev ledare för en dag

  Sverige Nyligen bjöd några av Sveriges främsta ledare in före detta UF-företagare till en dag på jobbet. UF-alumnen Julia mötte banken Citis nordenchef.
 • Julmingel med Ung Företagsamhet Jämtland

  Jämtland Den 3 december bjuder vi in alla UF-vänner till ett mysigt julmingel på länets största gymnasieskola!