Hem / Nyheter & Event / Jönköping / UF Jönköping söker en ny skolinspiratör

UF Jönköping söker en ny skolinspiratör

Vill du jobba med drivna kollegor mot högt uppsatta mål? Har du själv drivit UF-företag och vill medverka till att alla elever ges möjlighet till att driva UF-företag i Jönköpings län? Vill du utmanas och utvecklas genom ditt arbete?

Ung Företagsamhet är en icke vinstdrivande organisation vars syfte är att ge unga människor en ökad tro på sin egen företagsamhet. Detta gör vi dels genom att stimulera ungdomars kreativitet och entreprenörsanda dels genom att ge ungdomar insikt i företagandets villkor och drivkrafter. Ung Företagsamhet finns i hela Sverige fördelat på ett förbund och 24 fristående regionala föreningar. Ung Företagsamhet i Jönköpings län arbetar med tre läromedel, en processutbildning och ett alumnnätverk. Grundskolan består idag av tre läromedel, där de första infördes hösten 2011. På gymnasiet genomgår i år ca. 1 300 ungdomar processutbildningen UF-företagande i Jönköpings län.

Tjänsten består i huvudsak av:

  • Inspirationsföreläsare för UF-elever på gymnasiet och elever i årskurs 9.
  • Stöd och support till regionens UF-företag
  • Administrera vårt register för UF-företag och UF-lärare
  • Implementering av processutbildningen UF-företagande i regionen
  • Genomföra utbildningar kopplade till processutbildningen UF-företagande
  • Delta vid övrig verksamhet inom Ung Företagsamhet (mässor, kickoffer, mm)
  • Tillsammans med befintlig personal arbeta för att nå fler elever och utveckla deras entreprenöriella egenskaper

Profil:

Vi söker dig som har en god social kompetens, lätt för att bemöta andra människor och vana av att prata inför en grupp. Du uppmuntrar, inspirerar och motiverar andra runtomkring dig och kan arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Vi värdesätter prestigelöshet och viljan att tillsammans nå våra mål! Du är en god organisatör och ser till att dina arbetsuppgifter blir gjorda i tid.

Vi ser gärna att du har drivit UF-företag tidigare – kunskap och erfarenhet av vårt verksamhetsområde är stark meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde i januari 2021. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Körkort är ett krav då du kommer besöka skolor i hela länet.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig är du varmt välkommen att skicka din ansökan och CV till vår Regionchef Karolina Borg, senast den 1 november 2020. Vi gör löpande urval, tjänsten kan därför tillsättas under ansökningstiden.

Vid frågor kontakta:

Regionchef Karolina Borg, Karolina.borg@ungforetagsamhet.se036 – 336 69 27

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.