Den här sidans innehåll kommer från region Jönköping. Välj Jönköping som din region här eller välj en annan region här.

Ung Företagsamhet i Jönköping söker Projektledare Gymnasiet

Vill du vara med att lyfta fram och utveckla entreprenörskap i skolan och samtidigt främja ungdomars kreativitet och skaparglädje? Då är du välkommen till Ung Företagsamhet!

2017-08-30

Jönköping

Som projektledare på Ung Företagsamhet har du huvudansvaret för utvecklingen av vår verksamhet på länets gymnasieskolor. Du agerar processtöd till skolledningen och sätter samman ansvarsfördelning, handlingsplaner och utbildningsmaterial- på så sätt ansvarar du för att driva Ung Företagsamhet på gymnasieskolorna framåt. Rollen innebär kontinuerlig kontakt med våra aktiva UF-lärare, samtidigt som du har ansvaret för att bearbeta nya skolkontakter och marknadsföra Ung Företagsamhet mot skolor. Du kommer också i tätt samarbete med våra skolinformatörer arrangera utbildningar och aktiviteter för lärare och skolledning. 

Vi söker dig som har intresse för utbildning och utveckling av entreprenörskap i skolan. Du har gärna ett par års erfarenhet av att arbeta som lärare och brinner för entreprenörskap, eller företagserfarenhet med ett pedagogiskt synsätt. Du har god social kompetens och har lätt för att bemöta andra människor. Du är van vid att tala inför grupp och har lätt för att entusiasmera andra och skapa goda relationer. Du måste vara bekväm i kontakten med skolledning och få förtroende genom att du ger ett trovärdigt intryck. 

Vi värdesätter prestigelöshet och viljan att arbeta tillsammans som ett lag. Ett strukturerat arbetssätt är ett måste eftersom vi har många bollar i luften samtidigt och det är ett högt tempo. Du ska ha intresset för att arbeta i skolan och erfarenhet av att samverka mellan skola och näringsliv är meriterande. Det är också meriterande om du varit i kontakt med Ung Företagsamhet sedan tidigare. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. 

Läs mer om Ung Företagsamhet på vår hemsida www.ungforetagsamhet.se
Tjänsten är 100% tillsvidareanställning. Kontoret är placerat i Jönköping. Tillträde enligt överenskommelse. I den här rekryteringen samarbetar vi med Cojn. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår konsult Frida Säflund, 073 – 697 23 33. 

Du är välkommen med din ansökan på www.cojn.se 
Urval sker löpande men vi vill gärna ha din ansökan senast 24/9

Nyheter

 • Möt en UF-lärare - Karin Lindwall

  Jönköping Karin Lindwall arbetar på Holavedsgymnasiet i Tranås med Restaurang och Livsmedelsprogrammet. Processutbildningen UF-företagande använder hon i kursen Entreprenörskap.
 • Aktivitetshuset - en fördjupningsdel i Se möjligheterna

  Jönköping Ett sätt att träna på elevinflytande och delaktighet i skolan kan vara att arbeta med fördjupningsdelen i Se möjligheterna: Att planera ett aktivitetshus för ungdomar. Uppdraget passar bra att pröva inom ramen för Elevens val eller temadagar/ämnesintegration. Finns det möjlighet att möta en entreprenör/ representant för yrken inom byggbranschen får eleverna också en naturlig koppling till arbetslivet och det lokala näringslivet.
 • Vinnare av monterplats till Entreprenörskap På Riktigt 2018 utsedd!

  Jönköping Stort grattis till Elin Larsson som genom att besvara utvärderingen av årets elevkickoff i Jönköping vunnit en monterplats för sitt UF-företag L.I.V.E life UF på den regionala mässan på Elmia!
 • Möt en UF-lärare - Susanne Johansson

  Jönköping Susanne Johansson arbetar på Gislaveds gymnasium med Estetiska programmet inriktning Bild och formgivning. Hon arbetar med processutbildningen UF-företagande i kurserna Entreprenörskap, Formgivning och använder också gymnasiearbetet. Vi passade på att ställa lite frågor om hur Susanne arbetar med UF-företagande och varför hon tycker att det är en bra undervisningsform.
 • Min framtid och ekonomi – en röd tråd för Framtidsdagen

  Jönköping Rosenlundsskolan i Jönköping arrangerade en Framtidsdag för elever i årskurs 9. De arbetade då bland annat med Ung Företagsamhets läromedel Min framtid och ekonomi och mötte även representanter från olika branscher och yrken. Vi besökte skolan under dagen för att prata mer med elever och lärare om upplägget.