Hem / Nyheter & Event / Jönköpings län / Är du vår nya skolinspiratör?

Är du vår nya skolinspiratör?

Vill du jobba med drivna kollegor mot högt uppsatta mål? Har du själv drivit UF-företag och vill medverka till att alla elever ges möjlighet till att driva UF-företag i Jönköpings län? Vill du utmanas och utvecklas genom ditt arbete?

Ung Företagsamhet är en icke vinstdrivande organisation vars syfte är att ge unga människor en ökad tro på sin egen företagsamhet. Detta gör vi dels genom att stimulera ungdomars kreativitet och entreprenörsanda dels genom att ge ungdomar insikt i företagandets villkor och drivkrafter. Ung Företagsamhet finns i hela Sverige fördelat på 24 fristående regionala föreningar. Ung Företagsamhet i Jönköpings län arbetar med tre läromedel för grundskolan, UF-företagande på gymnasiet och ett alumnnätverk.

Tjänsten består i huvudsak av:

- Inspirationsföreläsare för UF-elever på gymnasiet och elever i årskurs 8 och 9.

- Stöd och support till UF-företagare på gymnasiet

- Stöd och support för elever på grundskolan som deltar i grundskoleutmaningar
- Administrera vårt register för UF-företag och UF-lärare

- Delta vid övrig verksamhet inom Ung Företagsamhet (mässor, kickoffer, mm)

- Tillsammans med befintlig personal arbeta för att nå fler elever både på grundskolan och gymnasiet för att utveckla deras entreprenöriella förmågor


Profil:

Vi söker dig som har en god social kompetens, lätt för att bemöta andra människor och som gillar att prata inför en grupp. Du uppmuntrar, inspirerar och motiverar andra runtomkring dig och kan arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Vi värdesätter prestigelöshet och viljan att tillsammans nå våra mål! Du är en god organisatör och ser till att dina arbetsuppgifter blir gjorda i tid.

Vi ser gärna att du har drivit UF-företag tidigare – kunskap och erfarenhet av vårt verksamhetsområde är stark meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde i mitten av augusti 2022. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Körkort är ett krav då du kommer besöka skolor i hela länet.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig är du välkommen att skicka din ansökan och CV till vår Regionchef Karolina Borg, senast den 29 maj 2022.

 Vid frågor kontakta:

Regionchef Karolina Borg

Karolina.borg@ungforetagsamhet.se

036 – 336 69 27

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.