Jurysidan 2023

Här hittar du all information om juryskapet och om våra tävlingskategorier.

Sidan uppdateras löpande. 

Äntligen är det dags för årets höjdpunkt!

Varje år får tusentals skånska gymnasieelever testa på att driva företag genom UF-företagande. De får möjlighet att utveckla sitt entreprenörskap, sina entreprenöriella förmågor och blir mer företagsamma medborgare.

Under läsåret som de driver sina UF-företag finns det möjlighet att tävla i ett antal olika kategorier. Varje kategori har en egen jurygrupp som utser vinnaren. Jurygrupperna består av kunniga inom det aktuella området som ska bedöma UF-företagen enligt ett antal olika kriterier.

 

ABSOLUT BÄSTA DAGEN PÅ ÅRET! KAN JAG ANMÄLA MIG REDAN NU TILL NÄSTA ÅR?

Efter en första sortering av juryn har nu ca 1000st bidrag blivit 170st som har gått vidare till Tävlingsdagen 2023 den 27e mars på Malmö Live. Totalt har vi 14st kategorier som under en dag ska få varsin vinnare. 

För dig som sitter med i juryn börjar dagen med en lunch kl 11.30 (med undantag för juryn i Årets UF-företag där första pitchen är 09.30.) 

Anmäl dina allergier/matpreferenser här(fyll gärna i även om du inte har något specifikt). 

12.45 kommer första UF-företaget/Säljaren/Skolan/Läraren in i juryrummet och väl därinne har dem 3 minuter till pitch och 7 minuter till frågor från er i juryn. Med undantag för Årets UF-företag, Årets Säljare samt Årets UF- Skola/Lärare

Kl. 16.00 är sista pitchen klar och ni har där 30 minuters tid för överläggning. Därefter är ni välkomna på mingel medan ni kan shoppa hos UF-företagen som ni nyss har sett pitcha i väntan på prisutdelningen som kommer att genomföras i sann UF anda.

18.00 börjar  prisutdelningen och ni som är juryordförande/tävlingsvärdar kommer att bli instruerade kring presentation uppe på scen då vi gärna vill lyfta fram våra tävlingsvärdar. Vi öppnar upp möjligheten för er att bjuda in era kollegor till denna tillställning, med ett begränsat antal i publiken tipsar vi om att bjuda in dem redan nu. Anmälningslänken finner ni här (Du som sitter i juryn är redan anmäld och inräknad på prisutdelningen).

Prisutdelningen kommer att rundas av runt 19.40 och därefter är juryuppdraget klart. 

Frågor om juryskapet? Kontakta mig!

Vendela Ericson, Juryansvarig 

Kontakta mig på juryskane@ungforetagsamhet.se om du har några frågor om juryskapet.