Hem / Nyheter & Event / Kalmar län / Juniorledarskapsakademin och UF

Juniorledarskapsakademin och UF

I år inleds ett exklusivt samarbete mellan Ung Företagsamhet Kalmar, Ung Företagsamhet Kronoberg och Juniorledarskapsakademin(JLA) vilket är en del av Centrum för ledarskap i Småland på Linnéuniversitetet.

För dig som UF-alumn och LNU-student ges den unika möjligheten att delta på givande och intressanta ledarskapsutbildningar. Kombinationen av dina samlade lärdomar från UF-året och kunskaperna JLA skapar kommer ge dig optimala förutsättningarna inför kommande arbetsliv och framtida yrkesroller. 

Projektet är ett samverkansprojekt finansierat av Familjen Kamprads stiftelse, Region Kronoberg, Region Kalmar län, Linnéuniversitetet, Tekniska Högskolan vid Jönköping University samt Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Tillväxtverket. Projektets digitala arena är Ledarkunskap.se

 

Målgrupp?

UF-alumner på LNU och i Sverige, UF-alumner, UF-företagare, studenter inom JLA.

 

Typer av aktiviteter?

Inom både UF-alumni och JLA kommer de under hösten samt våren arrangeras massor av spännande föreläsningar och event. JLA kommer bland annat välkomna in dig som UF-alumn till föreläsningar såsom "IKEA - people and planet", utbildning inom Entreprenöriellt ledarskap med Drivhuset m.m. Ung Företagsamhet kommer bjuda in dig som är UF-alumn och/eller medlem i JLA till digital Start-Up den 17/9 i Kronoberg och 24/9 i Kalmar samt årets upplaga av Alumninästet där vi lyfter samt ger feedback till några av 20/21 kanske hetaste UF-företag. 

 

Har du drivit UF-företag men är ej registrerad alumn? 

Inga problem! Kontakta Lydia om du drev UF-företag i Kalmar och Felicia om du tillhörde Kronoberg under UF-året. 

Lydia Conradsson, Tel: 070-5758525, E-post: lydia.conradsson@ungforetagsamhet.se 

Felicia Hagelberg, Tel: 070-5556697, Epost: felicia.hagelberg@ungforetagsamhet.se

 

Går du på Linneuniversitetet och vill veta mer om JLA? 

För mer information eller ansökan om att få gå med kontakta:

Maria Elander, Tel: 070-3054215, E-post: maria.elander.extern@lnu.se

Anna Wahlstam, E-post: anna.wahlstam@lnu.se

 

EU   JU   LNU   Region Kalmar   Region Kronoberg

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.