Kom och träffa riktigt unga entreprenörer

Under SM i Ung Företagsamhet kommer elever från mellanstadiet att ställa ut på Stockholmsmässan.

2019-05-03

Sverige

Eleverna kommer från årskurs 6 på Vittra Brotorp och har jobbat med Ung Företagsamhets läromedel "Se möjligheterna" och "Vårt samhäller". Under tisdagen den 7 maj kommer även årskurs två-elever från Nacka strands-skola. Missa inte deras utställning med smarta idéer som de kommit fram till under arbetet med "Idéer som gör det möjligt".

Redan mycket unga elever är såklart företagsamma och deras utställning visar upp deras fantastiska innovationer. Välkommen till Stockholmsmässan tisdagen den 7 maj klockan 12-15. Läs mer om SM i Ung Företagsamhet

Nyheter

 • UF-alumner prisade av Claes-Göran Sylvéns entreprenörsfond

  Sverige Amanda och Calle drev UF-företag hemma i Skåne. Nu driver de vidare sitt företag som aktiebolag och har prisats av ICA.
 • Ung Företagsamhet Skåne söker regionchef

  Sverige Du kommer ha en mycket bred roll med stort ansvar och mandat. Du svarar mot styrelsen. Är du redo för en ny utmaning?
 • Sök Ljungbergsfondens teknikstipendium

  Sverige Teknikstipendiet på 10 000 kronor delas årligen ut till en tidigare UF-företagare av Erik Johan Ljungbergsfonden och syftar till att öka intresset för naturvetenskap, teknik och entreprenörskap.
 • Viktor: Ge dina elever internationella möjligheter

  Sverige Entrepreneurial Skills Pass (ESP) är framtagen av Junior Achievement Europe i samarbete med flera länder. UF-läraren Viktor Larsson har varit med från starten.
 • Vinnarna i Blixtlåset vill driva UF-företag

  Sverige Finalen i tävlingen Blixtlåset, Svenska Gymnasiemästerskapen för Innovatörer, gick av stapeln den 16 maj på Nacka Gymnasium i Stockholm. Totalt har ca 250 lag deltagit i åtta regionala tävlingar. Av dessa gick 35 vidare till finalen i Nacka och tävlade om att bli Svenska Gymnasiemästare i Innovation.