Hem / Nyheter & Event / Kronoberg / Är du vår nya skolinspiratör?

Är du vår nya skolinspiratör?

Vill du bidra till att fler ungdomar i Kronoberg får testa entreprenörskap under skoltiden? Har du positiva erfarenheter från ditt år som UF-företagare som du vill dela med dig av till andra? Vill du ha ett omväxlande jobb där du växer in i ökat ansvar? Då kan du vara vår nya skolinspiratör.

Tjänsten består i huvudsak av:

  • Vara Ung Företagsamhets ansikte utåt, gentemot elever med syfte att informera om och inspirera till UF-företagande.
  • Medverka i diverse digitala produktioner, filmer, instagram-inlägg mm.
  • Coaching, information, kontakt och stöd till elever inom entreprenörskap
  • Delaktig i stora och små interna projekt
  • Möjlighet till fördjupning inom områdena: UF-alumni, regional UF-mässa, Startup elevkickoff, ekonomi, grafisk produktion, tävlingar med mera

Din profil:

Vi ser gärna att du är en utåtriktad, energisk och positiv person som har lätt för att få människor att lyssna på dig. Dessutom är du ansvarstagande, strukturerad, ordningsam samt bra på att ta egna initiativ och driva projekt i mål. Du är flexibel och gillar att samarbeta med andra för att hitta kreativa lösningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss:

Här kan du läsa mer om oss: https://ungforetagsamhet.se/om-ung-foretagsamhet

Övrigt:

Projektanställning 12 månader (med möjlighet till förlängning) med start i augusti. Tjänsten är på heltid med placering i Växjö.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan till regionchef sara.almkvist@ungforetagsamhet.se senast 7 april. För frågor, ring Sara Almkvist på 070-282 66 37. Urval och intervjuer sker löpande.

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.