Hem / Nyheter & Event / Kronoberg / Digital Tävlingsdag 19 mars

Digital Tävlingsdag 19 mars

Torsdagen den 19 mars anordnas Tävlingsdagen 2020 för alla UF-elever i Kronobergs län. Samtliga UF-företag har fått möjlighet att skicka in bidrag till inte mindre än tio tävlingar som alla ska avgöras den 19 mars. Från klockan åtta kommer UF-företagen, som valt att tävla, pitcha sina företag för en jury bestående av folk från näringslivet. Detta kommer ske helt digitalt via Google Hangout där digitala rum skapats upp för varje tävling. På så sätt kan elever från varje företag genomföra sin pitch även om man inte rent geografiskt är på samma ställe. 

"VI VILL TACKA ALLA FANTASTISKA JURYMEDLEMMAR, ELEVER OCH LÄRARE SOM MED KORT FRAMFÖRHÅLLNING KUNNAT KASTA OM SIN PLANERING EFTER HASTIGT ÄNDRADE FÖRUTSÄTTNINGAR" 

- SARA ALMKVIST, REGIONCHEF

Tävlingarna kommer pågå från morgon till eftermiddag och allt kommer avslutas med en sprakande prisutdelning som kommer livesändas i våra sociala kanaler. Innan prisutdelningen kommer UF-Kronoberg, med Martin Augustine vid rodret, summera dagen och snacka upp själva prisutdelningen. UF-Kronobergs två skolinspiratörer Tea Karahalilovic och Felicia Hagelberg kommer leda dig som tittare genom prisutdelningen som startar 15.30. 

Du kommer kunna följa via vår Facebook sida eller genom att klicka här

Hålltider: 

15.00 | Uppsnack inför prisutdelningen med Martin och Gäster

15.30 | Prisutdelning med Tea och Felicia 

Läs mer om Tävlingsdagen här!

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.