Hem / Nyheter & Event / Lärarkonferens

Lärarkonferens

VÄLKOMMEN PÅ LÄRARKONFERENS!

Vi på Ung Företagsamhet i Jönköpings län och region Jönköping län bjuder in dig som är lärare i grundskolan, förskoleklassen eller fritidshemmet till en kostnadsfri halvdag fylld av inspiration inför läsåret 23/24. Under dagen kommer vi prata om hur entreprenörskap kan bli en del av lärandet och den vardagliga undervisningen, spel som en del i lärandet samt generationskrockar mellan elever och lärare och hur vi kan bemöta den här generationens elever.

Ung Företagsamhet arbetar aktivt med att utveckla barns företagsamhet, kreativitet och entreprenöriella förmågor genom lektionsbaserat och läroplanskopplat material såsom läromedel, temadagar och samarbeten med näringslivet.


Program 08.30 - 13.00
08.30 - Drop-in frukost
08.45 - Entreprenörskap, Ung Företagsamhet
09:10 - Ungdomsbarometern avslöjar hur unga i Jönköpings län tänker kring framtidsval
09.20 - Generationskrockar - hur möter vi våra elever? We are Mountain.
10.00 - Paus
10.15 - Spel i lärandet, Felix Gyllenstig Serrao
11.00 - Paus
11.15 - Lärare berättar
12.00 - Lunch

Datum: Tisdag 15 augusti kl. 08.30 - 13.00
Plats: Jönköping, TBA

Anmälan
Du behöver logga in för att anmälan dig. Om du inte redan har ett kostnadsfritt konto hos oss, skapar du enkelt ett här.

Vi ser fram emot din anmälan, och tipsa gärna dina kollegor om konferensen!

Deltagande är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost och lunch under dagen. Sista anmälningsdag är 21 juni 2023 och det finns begränsat antal platser. Vänligen notera att anmälan är bindande och vid avanmälan efter 10 augusti samt vid oanmäld frånvaro faktureras skolan en avgift om 500kr.

Anmäl dig här

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.