Hem / Nyheter & Event / Mässan Entreprenörskap på riktigt 2020 - Norrbotten

Mässan Entreprenörskap på riktigt 2020 - Norrbotten

Välkommen till årets regionala mässa för UF-företagare runt om i Norrbotten! Vi bjuder på vinterns bästa shopping-upplevelse bland framtidens entreprenörer. Under den regionala mässan får samtliga elever från Norrbotten chansen att ställa ut på en monterplats i Luleå Energi Arena. Mässan har plats för 125 företag med omkring 400 unga företagare. Som ni förstår så finns det en hel del saker att shoppa, en salig blandning av hantverk, kläder, mat nya uppfinningar och mycket mer är något av vad ni kan förvänta er.

Schema för dagen

11.45-12.00 Invigning av mässan

12.00-16.30 Mässan är öppen för allmänheten.

12:15-12:45 Föreläsning för besökande elever med temat "Hur du kan påverka din ekonomiska framtid"

13:00-13:45 Föreläsning för lärare med Linda Östensson från Ung Företagsamhet temat  "Verktyg på nya webben och UF-nyheter"

17.00-18.00 Prisutdelning 

För dig som besökare

Mässan hålls på Luleå Energi Arena som ligger bekvämt beläget i centrala Luleå. Mässan har öppet mellan 12:00 - 16:30 Torsdagen den 27 februari 2020. Vill du hitta unika produkter eller gåvor till dig själv eller till någon du tycker om så kommer det inte ett bättre tillfälle än det här, Många av företagen kan du enkelt handla av genom att använda Swish, men vi rekommenderar dig också att ta med lite kontanter. Samtidigt som du hittar någonting fint att handla så stödjer du även regional utveckling runt om i Norrbotten och hjälper unga människor att tro på deras egen företagsamhet. 

För dig som arbetsgivare

Vill du kanske hitta en rolig aktivitet eller gåva för ditt företag? Att besöka den regionala UF-mässan är ett utmärkt tillfälle för dig och dina anställda att inspireras av den kommande generationens entreprenörer. UF-mässan är även ett unikt tillfälle att nätverka med unga som ska ut på arbetsmarknaden. Vem vet, kanske er nya toppsäljare kommer att finnas där? 

För dig som partner

För dig som är partner till Ung Företagsamhet är det här det ultimata tillfället att se vad vi tillsammans skapar. Vi vill verkligen uppmuntra dig att komma och besöka mässan så ni med egna ögon får se den fantastiska utveckling som ni bidrar till. Kom och möt Norrbottens framtida entreprenörer!

För dig som lärare.

Att ta med sina elever på den regionala UF-mässan är någonting som brukar vara uppskattat av alla. Där får de verkligen se svart på vitt möjligheterna med att driva ett UF-företag. Kanske så vet dina elever redan om att de kommer driva UF-företag i kursen Entreprenörskap och företagande, eller som gymnasiearbete? Här får de en möjlighet att prata med elever som redan är inne i den processen så de kan vara så väl förbereda inför sitt eget UF-år. Har du redan elever som driver UF-företag detta år? Se då verkligen till att uppmuntra dem att delta i den regionala mässan, det är någonting av det roligaste de kan göra under UF-året!

 

Den regionala UF-mässan Entreprenörskap på riktigt är helt gratis för alla besökare! Vill du veta mer om mässan eller hur kan engagera dig i Ung Företagsamhet Norrbotten så är du varmt välkommen att kontakta Anton Lundberg: anton.lundberg@ungforetagsamhet.se

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.