Den här sidans innehåll kommer från region Norrbotten. Välj Norrbotten som din region här eller välj en annan region här.

Nominera till Årets UF-ambassadör i Piteå 2018!

Ta tillfället i akt att lyfta fram den person du tycker är en bra representant för Ung Företagsamhet. Personen ska vara verksam i Piteå.

2018-08-20

Norrbotten

Den 9 november ska priset för Årets UF-ambassadör i Piteå delas ut under Näringslivets Dag i Piteå. Vi behöver nu din hjälp med att nominera en person som arbetar i UF:s anda: "För att stärka unga människor i deras tro på sig själva och sin egen företagsamhet". 

Vinnaren ska vara verksam i Piteå. Hen kan vara en skolledare, lärare, nuvarande elev, tidigare elev (alumn), rådgivare (mentor för UF-företag) eller annan samarbetspartner från näringslivet. Personen ska i närtid utfört en eller flera konkreta insatser som visar att personen tror på unga människor och vill att de ska få en tro på sin egen företagsamhet. 

De nominerade kandidaterna presenteras sedan för en jury. Juryn består av en styrelsemedlem för Ung Företagsamhet Norrbotten, en representant från Piteå kommun, lokala näringslivsaktörer, samt juryns ordförande som representerar Sparbanken Nord. Juryns sammansättning ska vara varierad sett till ålder, kön och bakgrund/kompetens. Juryn väljer ut tre kandidater och en vinnare. 

Kandidaterna väljs dels baserat på lämnad motivering, dels på det som de nominerade presterat.

Nominera 
Lämna namn och kontaktuppgifter på personen du nominerar samt en motivering till varför just hen ska vinna. Nominera HÄR. 

Nomineringstiden pågår mellan 21 augusti – 21 september.

Nyheter