Hem / Nyheter & Event / Norrbotten / Ung Företagsamhet Norrbotten söker Projektledare Gymnasiet

Ung Företagsamhet Norrbotten söker Projektledare Gymnasiet

Vill du göra skillnad för unga människor och samhället? Nu söker vi dig som vill arbeta för att fler ungdomar i Norrbotten ska få möjlighet att driva UF-företag som en del av sin gymnasieutbildning.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill verka för att fler elever i Norrbotten skall få chansen att driva ett UF-företag under sin gymnasieutbildning. Som Projektledare - Gymnasiet kommer du att arbeta uppsökande för att sprida vår processutbildning UF-företagande till fler program i Norrbotten samt utbilda och stötta lärare som redan arbetar med oss.

Din profil
Vi söker dig med stort engagemang och hjärta för regional utveckling och entreprenörskap. Vi tror att du har erfarenhet som lärare inom antingen grund- eller gymnasieskolan alternativt på annat sätt verkat inom skolans värld. Har du även tidigare erfarenhet av Ung Företagsamhet är det självklart ett plus. Eftersom du kommer att jobba med mycket varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo är det väsentligt att du har vana att prioritera och strukturera din vardag. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och är beredd att hugga i där det behövs.

Tjänsten består i huvudsak av:

  • Tillväxt och spridning av UF -företagande på gymnasiet runt om i länet genom strategisk införsäljning.
  • I dialog med lärare och gymnasieansvarig på nationella kansliet hitta lämpliga läroplanskopplingar för att UF-företagande ska passa fler program på gymnasiet.
  • Utbilda lärare i våra program och dess olika moment.
  • Inspirera skolledare, lärare och elever till mer entreprenörskap i skolan.
  • Löpande kontakt och stöd till lärare och skolledare inom UF-företagande.
  • Delta i mässor och andra aktiviteter som genomförs av regionkontoret. 

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start enligt överenskommelse och placering på vårt kontor på Storgatan mitt i centrala Luleå. Tjänsten innebär en del resor då vi arbetar över hela länet.

Om oss
Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom UF-företagande och sedan 2010 arbetar vi även på grundskolan med tre läromedel. Vi ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap under skoltiden.

Ansökan
Denna rekrytering sker i samarbete med Terminalen Executive Search. Läs mer om tjänsten och ansök här.

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.