Nu är det dags att öka takten

Ni har redan kommit en god bit på vägen med UF-företaget – bra jobbat! Nu gäller det att börja leverera och driva.

2017-12-01

Sverige

Här får du tips om hur du och dina kompisar gör för att komma igång. Det är nu som ni kan stöta på motstånd och upptäcka att ni kanske inte är överens om allt. Det hör till och är en viktig och värdefull erfarenhet. Hur fungerar en grupp? Hur kan vi arbeta för att lösa problem och konflikter som kan uppstå?

Lyssna på podd: Sälj, sälj, sälj!
Köp boken "Mitt UF-företag. Entreprenörskap på riktigt"

Nu är det också dags att börja jobba med försäljningen, att presentera företaget i olika sammanhang och att delta på mässor. Kanske har ni siktet inställt på att bli årets UF-företag?

Det är nu ni ska köra vår digitala utbildning Smart Företagande, avsnitt 2 Driva smart. Du hittar utbildningen när du loggat in här på ungforetagsamhet.se

Nyheter

 • Jobba internationellt som UF-lärare

  Sverige Genom Ung Företagsamhet har du som lärare möjlighet att ta med dina UF-elever ut i Europa. Och träffa kollegor och elever från andra länder.
 • "Vi har gjort det OK att köpa second hand bland unga"

  Sverige De säljer streetwear secondhand på Instagram. Och vann nyligen SM i Ung Företagsamhet. Nu ska Fredrik och Mickel åka till Belgrad och tävla.
 • Kvinnors företagande minskar

  Sverige Under 2017 minskade det svenska entreprenörskapet. Nedgången beror uteslutande på en minskning i kvinnors entreprenörskap. Det visar den senaste GEM-rapporten, ett årligt forskningsprojekt, där entreprenörskapet analyseras i 54 länder.
 • Uppfräschat läromedel för grundskoleelever

  Sverige Ung Företagsamhets läromedel Vårt samhälle är reviderat och moderniserat. Med nya illustrationer och övningar är det nu ännu lättare att arbeta med entreprenörskap i tidigare årskurser.
 • De vill stoppa skitsnacket i omklädningsrummet

  Sverige De besöker sportklubbar och träffar 10–14-åriga pojkar för att prata om jämställdhet och schyssta attityder. Idén väcktes genom deras UF-företag Locker room talk.