Nu är det dags att öka takten

Ni har redan kommit en god bit på vägen med UF-företaget – bra jobbat! Nu gäller det att börja leverera och driva.

2017-12-01

Sverige

Här får du tips om hur du och dina kompisar gör för att komma igång. Det är nu som ni kan stöta på motstånd och upptäcka att ni kanske inte är överens om allt. Det hör till och är en viktig och värdefull erfarenhet. Hur fungerar en grupp? Hur kan vi arbeta för att lösa problem och konflikter som kan uppstå?

Lyssna på podd: Sälj, sälj, sälj!
Köp boken "Mitt UF-företag. Entreprenörskap på riktigt"

Nu är det också dags att börja jobba med försäljningen, att presentera företaget i olika sammanhang och att delta på mässor. Kanske har ni siktet inställt på att bli årets UF-företag?

Det är nu ni ska köra vår digitala utbildning Smart Företagande, avsnitt 2 Driva smart. Du hittar utbildningen när du loggat in här på ungforetagsamhet.se

Nyheter

 • UF-alumner från Sundsvall är Årets Företagare

  Sverige Bröderna Mohammad och Hamid Khanahmadi drev UF-företag i gymnasiet. Nu har de prisats för sitt entreprenörskap.
 • Roliga läromedel i grundskolan

  Sverige Hon ser det som självklart att man kan lära barn att tänka på entreprenörskap. - Det går alldeles utmärkt, säger Lidingöläraren Christina Forsgren som jobbat med Ung Företagsamhets läromedel i grundskolan.
 • Niklas Adalberth: Jag tror på Ung Företagsamhet

  Sverige Han var med och skapade Klarna och grundade Norrsken Foundation. - Entreprenörer kommer med nya idéer och sätt att lösa olika problem som i förlängningen driver samhället framåt, säger Niklas. Därför tror han på Ung Företagsamhet.
 • Forskning slår fast: UF-företagande positivt

  Sverige Steven Hunter Lindqvist har skrivit en licentiatuppsats om Ung Företagsamhet. Resultatet? Att driva UF-företag ger en lång rad fördelar för ungdomarna.
 • Han driver globalt företag. Startade med UF-företag

  Sverige Alan hjälper miljontals människor över hela jorden att se vem som ringer genom sin app Truecaller. Han började med UF-företag på gymnasiet i Kungsängen.