Nu är det dags att öka takten

Ni har redan kommit en god bit på vägen med UF-företaget – bra jobbat! Nu gäller det att börja leverera och driva.

2017-12-01

Sverige

Här får du tips om hur du och dina kompisar gör för att komma igång. Det är nu som ni kan stöta på motstånd och upptäcka att ni kanske inte är överens om allt. Det hör till och är en viktig och värdefull erfarenhet. Hur fungerar en grupp? Hur kan vi arbeta för att lösa problem och konflikter som kan uppstå?

Lyssna på podd: Sälj, sälj, sälj!
Köp boken "Mitt UF-företag. Entreprenörskap på riktigt"

Nu är det också dags att börja jobba med försäljningen, att presentera företaget i olika sammanhang och att delta på mässor. Kanske har ni siktet inställt på att bli årets UF-företag?

Det är nu ni ska köra vår digitala utbildning Smart Företagande, avsnitt 2 Driva smart. Du hittar utbildningen när du loggat in här på ungforetagsamhet.se

Nyheter

 • Är ni årets mest kreativa UF-företag?

  Sverige Är ni UF-företaget som tänker utanför boxen? Då ska ni vara med i tävlingen Årets kreativa UF-företag. Tävlingsvärd är The Walt Disney Company Nordic och vinnaren utses på SM i Ung Företagsamhet 16-17 maj på Stockholmsmässan i Älvsjö.
 • European Money Week – en temavecka om unga och ekonomi

  Sverige Den 12-18 mars infaller European Money Week. Det är en temavecka då utbildning i privatekonomi för barn och unga uppmärksammas av banker och andra finansiella aktörer runt om i Europa och världen.
 • UF-företagare träffade Petter Stordalen

  Sverige Nyligen fick fyra UF-företag träffa hotellentreprenören Petter Stordalen för att få entreprenörsskapsråd.
 • Nordea ny partner till Ung Företagsamhet

  Sverige Nordea har gått in som ny nationell guldpartner till Ung Företagsamhet Sverige. – Vi är mycket glada över att kunna vara med och bidra till att få fler unga att tycka att entreprenörskap och företagande är viktigt, säger Peter Dalmalm, ansvarig för företagsaffärer i Sverige på Nordea.
 • Knäckte koden med Ung Företagsamhet

  Sverige Hennes företag hittar sponsorer för att kunna finansiera skidåkningen och skidläger för ungdomar. Möt Helena Rapaport.