Nu är det dags att öka takten

Ni har redan kommit en god bit på vägen med UF-företaget – bra jobbat! Nu gäller det att börja leverera och driva.

2017-12-01

Sverige

Här får du tips om hur du och dina kompisar gör för att komma igång. Det är nu som ni kan stöta på motstånd och upptäcka att ni kanske inte är överens om allt. Det hör till och är en viktig och värdefull erfarenhet. Hur fungerar en grupp? Hur kan vi arbeta för att lösa problem och konflikter som kan uppstå?

Lyssna på podd: Sälj, sälj, sälj!
Köp boken "Mitt UF-företag. Entreprenörskap på riktigt"

Nu är det också dags att börja jobba med försäljningen, att presentera företaget i olika sammanhang och att delta på mässor. Kanske har ni siktet inställt på att bli årets UF-företag?

Det är nu ni ska köra vår digitala utbildning Smart Företagande, avsnitt 2 Driva smart. Du hittar utbildningen när du loggat in här på ungforetagsamhet.se

Nyheter

 • UF-företagande – en växande trend

  Sverige Hela 29 731 gymnasieelever driver egna företag i år. – UF-företagande är en växande trend bland unga, säger Cecilia Nykvist, vd Ung Företagsamhet Sverige.
 • Kom till Sverige för två år sedan – driver UF-företag

  Sverige För att få fler utlandsfödda in i det svenska näringslivet satsar Västernorrland på UF-företagande för nyanlända elever.
 • Mentorskap är nyckeln till framgång

  Sverige Genom UF alumni träffar nya alumner, i början av sin karriär, äldre alumner som kommit lite längre.
 • Avanade Sveriges vd: Fler kvinnor gillar tech

  Sverige Att jobba inom it-branschen, eller tech-industrin som det också kallas, behöver inte vara så tekniskt som det låter. Där behövs även personer med stor förståelse för andra människors behov. Det säger Åsa Arvidsson, vd på Avanade Sverige.
 • Forskning slår fast: UF-företagande positivt

  Sverige Steven Hunter Lindqvist har skrivit en licentiatuppsats om Ung Företagsamhet. Resultatet? Att driva UF-företag ger en lång rad fördelar för ungdomarna.