Nu kan du registrera ditt UF-företag

Registreringen för årets UF-företagare är öppen. Glöm inte att UF-företaget ska ha betalt registreringsavgiften och ha minst en rådgivare för att vara godkänt.

2014-09-01

Sverige

 

Registrera dig här!

Fakta: Så funkar det med registrering och betalning 

Nyheter

 • Vinnarna i Blixtlåset vill driva UF-företag

  Sverige Finalen i tävlingen Blixtlåset, Svenska Gymnasiemästerskapen för Innovatörer, gick av stapeln den 16 maj på Nacka Gymnasium i Stockholm. Totalt har ca 250 lag deltagit i åtta regionala tävlingar. Av dessa gick 35 vidare till finalen i Nacka och tävlade om att bli Svenska Gymnasiemästare i Innovation.
 • Skånskt UF-företag ska rädda sugröret i Europa

  Sverige Sugröret är dött. Leve sugröret! Studenterna från Malmö vill rädda drickupplevelsen genom naturliga sugrör av svenskt råghalm. Nyligen vann Rawstraw UF Svenska mästerskapen. Nu ska deras idé prövas i Europa.
 • Viktor: Ge dina elever internationella möjligheter

  Sverige Entrepreneurial Skills Pass (ESP) är framtagen av Junior Achievement Europe i samarbete med flera länder. UF-läraren Viktor Larsson har varit med från starten.
 • Årets UF-företag, en lokal lösning på ett globalt problem

  Sverige Under SM i Ung Företagsamhet den 7 maj utsågs vinnaren av det prestigefulla priset Årets UF-företag, Rawstraw UF från ProCivitas Privata gymnasium i Malmö.
 • Alla vinnare på SM i Ung Företagsamhet 2019

  Sverige Tisdagen den 7 maj gjorde 800 UF-företagare upp om en lång rad åtråvärda priser. Här är alla vinnare.