Den här sidans innehåll kommer från region Södermanland. Välj Södermanland som din region här eller välj en annan region här.

Partners

Vi är med och säkrar Södermanlands framtida tillväxt. Personer som driver UF-företag får god samarbetsförmåga, tar ansvar, vågar ta kontakt och får många andra personlighetsdrag som efterfrågas på dagens arbetsmarknad. Enligt forskning är före detta UF-elever mer benägna att efter studenten starta företag som blir mer långlivade och som omsätter större summor. Kanske hittar du bland våra alumner din nästa medarbetare, underleverantör eller samarbetspartner? Bli partner till Ung företagsamhet Södermanland och var med när framtidens stjärnor växer!

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Vi är en ideell organisation vars arbete finansieras av offentliga medel och det privata näringslivet. Från förra året har vi ökat antalet elever i Södermanland med 43% och söker därför fler samarbetspartners.

Var med du också!

Som partner:

  • Är du med och gör skillnad, bidrar till Södermanlands tillväxt och utvecklar unga människors företagsamhet samt kreativitet
  • Sätter du ditt företag i ett positivt sammanhang
  • Får du möjlighet att interagera med unga människor och låta dig inspireras av dem
  • Får du möjlighet att finna din framtida medarbeta, underleverantör eller samarbetspartner i UF´s alumninätverk
  • Får du möjlighet att tillsammans med oss skapa evenemang för att nå ut till elever, lärare och andra partners.
  • Får du möjlighet till att delta vid inspirerande event, som exempel jurymedverkan under den regionala mässan: Entreprenörskap på riktigt.

Är du intresserad av att bli parnter till Ung företagsamhet Södermanland så är du varmt välkommen att ringa!

Charlotte Göthberg- Projektledare Partner & Skola
0706122510
charlotte.gothberg@ungforetagsamhet.se