Den här sidans innehåll kommer från region Södermanland. Välj Södermanland som din region här eller välj en annan region här.

Ung Företagsamhet Sörmland söker projektledare skola

Ung Företagsamhet i Sörmland söker dig som har ett stort engagemang för entreprenörskap, god kunskap om skolan och vill stödja grund- och gymnasieskolans utveckling. Vill du även pröva på ett kortare uppdrag som tillförordnad regionchef, kan det här vara tjänsten för dig.

Södermanland

Vår projektledare för skola går hem på mammaledighet och vi söker nu dig som vill ha hennes vikariat. Vi ger dig en möjlighet att få vara med och utveckla Ung företagsamhets verksamhet i Södermanland. Som projektledare med huvudsakligt ansvar för grund- och gymnasieskolan, har du ansvaret för att hålla kontakten med aktiva gymnasieskolors rektorer och lärare. Hålla i utbildningar för lärare samt sälja in våra utbildningskoncept för grundskolan.

Om du vill pröva på eller har erfarenhet som ledare kommer tjänsten också att innehålla ett begränsat uppdrag inom vikariatet som tillförordnad regionchef. Som Regionchef har du huvudansvaret för verksamheten på regional nivå samt uppdrag att vara föreningens ansikte utåt. Dina arbetsuppgifter är i den rollen av både strategisk och operativ karaktär där fokus ligger på planering och ledning av verksamheten, finansiering och styrelsearbete. I tjänsten ingår personalansvar för två anställda. I arbetsuppgifterna ingår även löpande administration, budgetering, uppföljning och rapportering samt analys av ekonomiskt utfall. Rapportering sker direkt till styrelsen. Du håller även kontinuerlig kontakt med vårt nationella kansli Ung Företagsamhet i Sverige och rapporterar vid behov i olika frågor

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med stort engagemang för entreprenörskap och samhällsutveckling. Du har för tjänsten relevant utbildning och god förståelse för skolans värld. Tidigare erfarenheter från skolan är meriterande, liksom erfarenhet från Ung Företagsamhet. Du arbetar strukturerat och strategiskt. Du behöver kunna initiera, entusiasmera och leda utveckling framåt samt vara noggrann i kommunikation och dokumentering. Rollen ställer stora krav på god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

I rollen som tf regionchef krävs god ledarförmåga och du har gärna erfarenhet av att leda ett mindre företag eller organisation där du också haft ekonomiskt ansvar.

Hos oss får du en roll med stort ansvar och du är delaktig i att utveckla organisationen, både regionalt och nationellt. Arbetet innefattar vissa aktiviteter som förläggs på kvällar och helger. Resor och övernattningar förekommer periodvis och då tjänsten innefattar resor i länet är körkort ett krav.

 

Anställningen

Tjänsten är ett vikariat på 80-100% från 2019-04-01 till och med 2019-12-31. Placering: regionkontoret i Eskilstuna

 

Ansökan 
Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till elin.karlsson@ungforetagsamhet.se

Löpande urval kan komma att ske. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att höra av dig till Elin Karlsson, tf regionchef, på tfn 070 - 397 86 00.

Ung Företagsamhet är en icke vinstdrivande organisation vars syfte är att ge unga människor en ökad tro på sin egen företagsamhet. Detta gör vi dels genom att stimulera ungdomars kreativitet och entreprenörsanda dels genom att ge ungdomar insikt i företagandets villkor och drivkrafter. Ung Företagsamhet finns i hela Sverige fördelat på ett nationellt kansli och 24 fristående regionala föreningar.