Hem / Nyheter & Event / Örebro / Möjligheter efter UF året - Ansök till Egerydsstipendie!

Möjligheter efter UF året - Ansök till Egerydsstipendie!

Efter ditt UF år finns det massvis med möjlighter, ett av dom är Egerydsstipendiet. Ta chansen nu, sök till egerydsstipendie!

Egerydsstipendiet - 1/9 sista dag för ansökan.
Möjlighet att vinna pengar till ett startkapital, få mentorskap för att kunna utveckla sig personligen och sin verksamhet. Stipendiet ger pengar, hjälp av Per med personal att starta upp sin verksamhet, man får delta i Egerydsakademins utbildningssatsning som handlar om företagande, ekonomi, personal och marknadsföring. Bli redo att driva bolag på riktigt! 
Ansökan: Årsredovisningen från UF-företaget och ett kort personligt brev om varför man vill driva vidare och om det är UF-idén eller en annan affärsidé som är aktuell. Samt vilka personer som ska driva företaget (hela UF-gruppen, en enskild individ, vissa delar av UF-gruppen eller ihop med någon annan).
Sista ansökningsdag är 1/9 – men skicka gärna in intresseanmälan innan sommaren till hugo.hultqvist@ungforetagsamhet.se.

Lycka till!

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.