Hem / Nyheter & Event / Östergötland / Aktivitetskalender läsåret 2022-2023
Kalender

Aktivitetskalender läsåret 2022-2023

Nu finns aktivitetskalendern för läsåret 2022/2023 publicerad i inloggat läge för såväl UF-företagare som UF-lärare under slidern "Regional info" en bit ner på sidan. 

Anmälan krävs till flera av läsårets aktiviteter och vissa har även platsbegränsning. Mer info och anmälningslänk till aktiviteterna publiceras löpande under läsåret. 

Från och med juli 2022 sitter vi i nya lokaler på Repslagaregatan i Linköping där vi har begränsad möjlighet att bjuda in till aktiviteter hos oss. Detta innebär att vi kommer bjuda in till aktiviteter på flera olika platser under kommande läsår. Var därför extra noga med att stämma av vilken plats respektive aktivitet genomförs på innan du anmäler dig. Vi informerar om detta i anmälan och i bekräftelsemail. 

Aktivitetskalendern är preliminär med reservation för ändringar. Vi följer fortsatt Ung Företagsamhet i Sverige och Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid -19 och kan därför ställa in eller ställa om aktiviteter med kort varsel.

 

Ta del av årets aktiviteter här: 

- Aktivitetskalender för UF-lärare

- Aktivitetskalender för UF-företagare

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.